Juf Danielle Boekensteijn tijdens haar laatste wens. Nog een laatste keer langs haar leerlingen in Vianen en Nieuwegein. Stichting Ambulance Wens maakte het mogelijk.
Volledig scherm
Juf Danielle Boekensteijn tijdens haar laatste wens. Nog een laatste keer langs haar leerlingen in Vianen en Nieuwegein. Stichting Ambulance Wens maakte het mogelijk. © Peter Franken

Treurig nieuws: juf Danielle (48), die haar klas nog één keer gedag kon zeggen, overleden

Juf Danielle Boekensteijn (48), die in juni dankzij Stichting Ambulance Wens nog één keer voor de klas kon staan en zo haar laatste wens in vervulling zag gaan, is maandag overleden.

6 reacties

 • Robert Werndly

  2 maanden geleden
  Heel veel sterkte voor de nabestaanden.
 • jenny Bakker

  2 maanden geleden
  Heel veel sterkte
 • René Verhaaff

  2 maanden geleden
  Vreselijk wat een kei van een vrouw ,en lof over de wens ambulance .Wens de fam heel veel sterkte toe met dit enorm groot verlies .
 • W. H. Nieuwenhuijs

  2 maanden geleden
  Deze vrouw is een echte held, doorzetten met wat "wensambulance-hulphelden". Doel bereikt van de wens en nog steeds aan "haar kinderen" denkend. Geen inspanning die geldelijke beloning tot gevolg had. Familie, nabestaanden gecondoleerd.
 • A. ten Kleij

  2 maanden geleden
  Ik wens jullie heel veel sterkte.
 1. Twee tornado's in korte tijd verrassen Nederland: ‘Het lijkt wel een oorlogsgebied’
  video's

  Twee tornado's in korte tijd verrassen Nederland: ‘Het lijkt wel een oorlogsge­bied’

  Twee plaatsen in Nederland zijn in korte tijd opgeschrikt door een tornado, bevestigt Weerplaza. De dynamiek in de atmosfeer was volgens het weerbureau ‘ontzettend krachtig en meer dan gunstig voor het laten ontstaan van meerdere tornado’s’. ,,Puur weerkundig gezien zijn we eigenlijk nog best goed weggekomen”, zegt Weerplaza-man Wilfred Janssen. Verzekeraar Interpolis heeft inmiddels 241 schademeldingen ontvangen.
 2. IT-reus Topicus bouwt eigen campus in Deventer binnenstad en zó gaat dat eruitzien
  PREMIUM

  IT-reus Topicus bouwt eigen campus in Deventer binnenstad en zó gaat dat eruitzien

  Topicus, het IT-bedrijf dat wereldwijd actief is, gaat in Deventer een nieuwe hoofdzetel bouwen. De entree tot de binnenstad, tegenover het NS-station, verandert nogal met die eigen ‘Topicampus’. Medewerkers kunnen er werken, wonen, sporten en ontspannen. Hóe die Topicampus eruit gaat zien, is al langere tijd een vraag en tegenstanders vrezen dat het te hoog en massaal wordt. ,,Aanvankelijk was ik sceptisch, maar het plan is echt beter geworden.”