Juf Danielle Boekensteijn tijdens haar laatste wens. Nog een laatste keer langs haar leerlingen in Vianen en Nieuwegein. Stichting Ambulance Wens maakte het mogelijk.
Volledig scherm
Juf Danielle Boekensteijn tijdens haar laatste wens. Nog een laatste keer langs haar leerlingen in Vianen en Nieuwegein. Stichting Ambulance Wens maakte het mogelijk. © Peter Franken

Treurig nieuws: juf Danielle (48), die haar klas nog één keer gedag kon zeggen, overleden

Juf Danielle Boekensteijn (48), die in juni dankzij Stichting Ambulance Wens nog één keer voor de klas kon staan en zo haar laatste wens in vervulling zag gaan, is maandag overleden.

6 reacties

 • Robert Werndly

  1 jaar geleden
  Heel veel sterkte voor de nabestaanden.
 • jenny Bakker

  1 jaar geleden
  Heel veel sterkte
 • René Verhaaff

  1 jaar geleden
  Vreselijk wat een kei van een vrouw ,en lof over de wens ambulance .Wens de fam heel veel sterkte toe met dit enorm groot verlies .
 • W. H. Nieuwenhuijs

  1 jaar geleden
  Deze vrouw is een echte held, doorzetten met wat "wensambulance-hulphelden". Doel bereikt van de wens en nog steeds aan "haar kinderen" denkend. Geen inspanning die geldelijke beloning tot gevolg had. Familie, nabestaanden gecondoleerd.
 • A. ten Kleij

  1 jaar geleden
  Ik wens jullie heel veel sterkte.
 1. Pil moet schurftuitbraak in Nederland uitbannen, zegt hoogleraar: ‘Dit is een megaprobleem’

  Pil moet schurftuit­braak in Nederland uitbannen, zegt hoogleraar: ‘Dit is een megapro­bleem’

  Er zijn harde ingrepen nodig om de steeds groter wordende schurftuitbraak tegen te gaan. Dat zegt hoogleraar klinische microbiologie Heiman Wertheim van het Radboudumc in Nijmegen. Hij stelt dat serieus overwogen moet worden om een Ivermectine-pil massaal te verstrekken aan iedereen uit de risicogroepen, zoals jongeren, bij wie het nu veel voorkomt. Ook moet er bron- en contactonderzoek komen en misschien een meldingsplicht.