Een man liep over de A67 bij Geldrop en werd daarbij aangereden door een vrachtwagen. Het slachtoffer raakte zwaargewond.
Volledig scherm
Een man liep over de A67 bij Geldrop en werd daarbij aangereden door een vrachtwagen. Het slachtoffer raakte zwaargewond. © Fotopersburo Bert Jansen / Dave Hendriks

Trucker rijdt snelwegloper (76) aan en rijdt door: man zwaargewond

Een 76-jarige man uit Weert die zondagnacht over de A67 bij Geldrop liep, is aangereden door een vrachtwagen. Na het ongeval is de chauffeur doorgereden, meldt de politie. Het slachtoffer, dat vermoedelijk pech kreeg en daarna uit zijn auto stapte, raakte zwaargewond.

2 reacties

 • Marcel Hambuckers

  2 maanden geleden
  Dit artikel klopt niet, op het nieuws gehoord dat het slachtoffer niet is geraakt door de vrachtwagen, maar is gestruikeld en niet zwaargewond is maar lichtgewond. Artikel dient aangepast te worden.
 • gerrit van den Brink

  2 maanden geleden
  De vluchtstrook is inmiddels een levensgevaarlijke plek geworden door alle afleidingen. Het is schering en inslag om bestuurders over de helft van de vluchtstrook te zien rijden.
 1. Topschrijver Salman Rushdie in nek en buik gestoken, dader is 24-jarige Hadi Matar uit New Jersey
  met video

  Topschrij­ver Salman Rushdie in nek en buik gestoken, dader is 24-jarige Hadi Matar uit New Jersey

  De Brits-Indiase romanschrijver Salman Rushdie is neergestoken vlak voor een lezing die hij zou geven in een onderwijscentrum in het westen van de staat New York. Hij wordt op dit moment met spoed geopereerd. De dader is de 24-jarige Hadi Matar uit Fairview, New Jersey, zo maakte de politie van New York later op de avond bekend. Zijn motief wordt nog door de FBI onderzocht. De man kwam als bezoeker de conferentiezaal binnen en handelde vermoedelijk alleen.