René Wiegmink / ProNews Product / Ronald Hissink
Volledig scherm
© René Wiegmink / ProNews Product / Ronald Hissink

Uitslag verkiezingen waterschappen: volg hier wie de grootste is in jouw regio

Welke partij wordt de grootste in het waterschap waar jij woont? In dit artikel vind je de uitslag van de waterschapsverkiezingen in Oost-Nederland. Zodra bekend, zie je hier de resultaten van de vijf waterschappen in onze regio.

7 reacties

 • HJ Veltkamp

  2 weken geleden
  @R Velthuis, Van het water wordt nog geen 0,5% van het ttaal opgepompte water gebruikt voor voedsel. Het water verdwijnt met douchen en wc enz via het riool. Bovendien hoe meer huizen en asfalt hoe kleiner de oppervlakte waar het water nog wel de bodem in kan. Recycling=hergebruik kennen de stedenbouwkundigen niet eens. Regenwater via overstort direkt in de rivier. Douche water; in het riool en weg ermee. De steden zijn de grootverbruikers daar valt pas echt water te besparen.
 • Hendrik Willemsen

  2 weken geleden
  @A Eijsink. Lekker zure reactie. Wel gekeken wat ze willen bij het waterschap? Ik denk het niet.
 • A Eijsink

  2 weken geleden
  Dat betekent dus ook op waterschapsniveau dat de natuur weer 4 jaar verliest. Maar inderdaad lekker bbq'en op je verharde achtertuin/terras is belangrijker.
 • K Bosman

  2 weken geleden
  Iedereen die tegen BBB reageert alsof de natuur verloren is. Kijk effen naar buiten we zouden nu verdrogen volgens de geleerden. Natuur gaat prima. Alleen samen kunnen we wat. Niet naar elkaar lopen wijzen.
 • Arthur Van Hienen

  2 weken geleden
  Fijn dat er nog veel zetels naar partijen gegaan zijn die ook om de natuur denken