Vader Adam S. (34) voor de woning die hij binnenstormde om z'n kinderen te redden.
Volledig scherm
PREMIUM
Vader Adam S. (34) voor de woning die hij binnenstormde om z'n kinderen te redden. © Sibren Dejaegher/rv

Vader bevrijdt dochter (4) en zoon (6) uit huis veroordeelde pedofiel: ‘Lokte ze met snoepjes

Twee kinderen van 4 en 6 die in hun wijk aan het spelen waren, zijn door een buur meegelokt met snoep. Een uur nadat ze waren verdwenen, kwamen de ouders de dader op het spoor. "We keken door het raam en zagen hem in ondergoed naast ons dochtertje staan", zegt vader Adam S. (34). Verdachte Marc C. (49) werd eerder veroordeeld voor verkrachting van minderjarigen.

9 reacties

 • Korinde Besselsen

  1 maand geleden
  Helaas is dit niet de enige plek waar het gebeurd. Bij ons 2 jaar geleden dat we erachter kwamen dat er een pedo in de straat woonde. Gelukkig is hij weg, maar zo als het ervoor was zo is het nooit meer geweest. Jammer
 • Alexander Bolhuis

  1 maand geleden
  ..... dat Marc C. al bekendstond voor feiten met betrekking tot kinderpornografie en zelfs verkrachting van minderjarigen.. Ik zeg Castreren. Oh nee, mag niet: want lichamelijke integriteit. Dan laten kiezen of opsluiten of met toestemming castreren, benieuwd welke keuze er gemaakt wordt. Dit soort lieden passen niet (onbehandeld) in een samenleving.
 • Robbert Scholten

  1 maand geleden
  Ik vind ook dat smeerlappen als kinderverleiders uit nieuwbouwwijken moeten worden geweerd en dat burgercomitees moeten worden opgericht,die hebben dan wel geen officiële taak maar kunnen wel afwisselend een rondje door de wijk doen,met z,n tweeen,met een walkietalkie
 • Eric

  1 maand geleden
  Justitieassistenten en gerecht moeten ter verantwoording geroepen worden. Dit moet ook gevolgen hebben voor de functies van de verantwoordigen!! Wat een blamage weer, schandalig hoe onverschillig er gehandeld is!!
 • Peter Slotboom

  1 maand geleden
  Rehabiliteren in drie jaar? Werkelijk?