Auto in de sloot, vakantie valt in het water. Het ophalen van de caravan liep in de soep.
Volledig scherm
Auto in de sloot, vakantie valt in het water. Het ophalen van de caravan liep in de soep. © Spa-Media

Vakantie valt in het water: bestuurder haalt caravan op, maar rijdt daarna de sloot in

Ze haalden hun caravan uit de stalling om op vakantie te gaan, maar dat liep compleet anders dan de bedoeling was. En daarmee vielen hun vakantieplannen in het water. 

4 reacties

 • Linda van Maanen

  2 maanden geleden
  Dan heeft de caravan ook niet goed vastgezeten. Die raakt echt niet zomaar los, ook niet als je tegen een ander aan rijdt. Leeftijd heeft er niks mee te maken. Mijn moeder reed met tachtig met een bus met caravan erachter nog naar Oostenrijk om daar te gaan skiën. De één is de ander niet.
 • Eric Walch

  2 maanden geleden
  Je moet het positief zien: Het kan beter thuis mis gaan dan op vakantie. Als je zo weinig routine hebt in het rijden dat je bij een schrikreactie gas en rem verwisselt, moet je überhaupt niet met zo'n sleurhut de weg op.
 • Karola Baarslag

  2 maanden geleden
  Misschien is het handig om eerst ergens te gaan oefenen bij een rijschool, hoe het ook alweer zat, met zo'n caravan of aanhanger achter de auto. Ongeacht de leeftijd; als je niet vaak met zoiets achter je auto rijdt, dan kan dat best wel weer even wennen zijn. Beter goed voorbereid op weg dan overmoedig en eindigen in de sloot omdat je ergens van schrikt of iets dergelijks.
 • J Dijkstra

  2 maanden geleden
  Ik was er natuurlijk niet bij, maar dit klinkt als onbekwaamheid in plaats van pech. Zuur voor die mensen, maar blijkbaar was het om te beginnen al geen goed idee om met een caravan te gaan rijden...