Een vrouw uit Geesteren wil niet meer wachten op de betaling voor haar rietgedekte villa.
Volledig scherm
PREMIUM
Een vrouw uit Geesteren wil niet meer wachten op de betaling voor haar rietgedekte villa. © Google Streetview

Vrouw is wachten op miljoen euro voor haar rietgedekte villa spuugzat

Een miljoen euro voor een vrijstaande rietgedekte villa in het buitengebied van Geesteren. Dat wilde een ondernemer uit Almelo er wel voor betalen. Hij ondertekende de koopovereenkomst maar liet de eigenaresse vervolgens maanden wachten op haar geld. „Het blijft steeds bij woorden, wij zijn er klaar mee.”

11 reacties

 • Hennie Moelard

  2 maanden geleden
  Mart Voorthuyezen wat een wijsheid ik begrijp alleen de herhaling van mijn woorden niet! Ook niet waarom u dit aan mij richt. Erg interessant allemaal.
 • mart voorthuyzen

  2 maanden geleden
  Hennie, hij heeft idd getekend dus dat is rechtsgeldig, de mondelinge afspraak met de bank heeft de verkoopster niets mee te maken want de bank is geen partij in de afspraak ( verkoop)
 • Hennie Moelard

  2 maanden geleden
  @Rob Hokje & Jan Veldhuis en precies wat u zegt leer lezen. Koopcontract ondertekend maar mondelinge goedkeuring Duitse bank. Dus wel een mondelinge afspraak alleen kan hij daar niks mee want dat is dus niet bindend in dit geval.
 • marianne van Dijk steenbergen

  2 maanden geleden
  Een moeilijke situatie voor beide partijen. De vrouw zit met dubbele lasten maar de ander heeft geen geld om aan zijn verplichtingen te voldoen. En van een kale kip is he moeilijk plukken. Van onwil lijkt mij in dit geval geen sprake.
 • rob hokke

  2 maanden geleden
  Leer lezen mensen Hij heeft het contract getekend! Dus niks mondeling sus of zo.