In Apeldoorn
Volledig scherm
PREMIUM
In Apeldoorn © Rob Voss

Wantrouwen, geloof, angst: wie zijn nou eigenlijk die niet-gevaccineerden?

VRAAG BIJ HET NIEUWSHet leverde vorige week boeiende televisie op. Frans Bauer kreeg bij Humberto de toorn van tafelgenoten Lee Towers en Gerard Joling over zich heen toen hij liet doorschemeren dat hij tot de niet-gevaccineerden behoort. Maar uit welke personen bestaat die groep nou eigenlijk? 

13 reacties

 • Geert Van Boxstael

  1 maand geleden
  Als ik zorg nodig heb, en er word mij gevraagd of ik alle vaccin heb, dan zeg ik, kijk in mijn medisch dossier. het staat op uwe pc. Als ik ergens niet binnen mag en de groene pas word gevraagd, dan antwoord ik 'medisch geheim'
 • H Dekker v/d Werfhorst

  1 maand geleden
  E. Goedhart. Feit 1 tm 5 kloppen niet en zijn allang achterhaald. Blijf wel up to date en geen onzin uitkramen
 • diesel2015 Huiskamp

  1 maand geleden
  Misschien dat een verblijf op de IC zonder zuurstof wel een eyeopener wordt.
 • Jan Brultzen

  1 maand geleden
  Heb zelf Corona gehad, geen pretje. Voor de een is het een griepje en de ander wordt er flink ziek van of erger. Toch neem ik de vaccinatie niet. Een natuurlijke vaccinatie werkt 5 tot 7 beter dan een gevaccineerde met Pfizer. Zie o.a. dit artikel uit de Volkskrant: https://www.volkskrant.nl/nieuws-achtergrond/onderzoek-eerdere-infectie-beschermt-veel-beter-dan-vaccin~b638bfbd/ Waarom wordt de serologische test niet geaccepteerd in de EU en wel in Israel? Belangen big pharma te groot?
 • Nihal Imrag

  1 maand geleden
  Ik mag toch zelf bepalen of ik wel of niet gevaccineerd wil worden waarom wordt er zo’n druk op gelegd?? Ze gooien steeds op dat de druk in ziekenhuizen, dan moeten ze de mensen die roken en zuipen maar ook niet behandelen dan is toch ook hun eigen schuld als ze long- of leverkanker hebben??