Wim Strijbosch verdedigt zijn tankstation in Didam met alles wat hij heeft. Afgelopen weekend greep hij voor de vijfde keer in bij een overval of diefstal op zijn terrein.
Volledig scherm
PREMIUM
Wim Strijbosch verdedigt zijn tankstation in Didam met alles wat hij heeft. Afgelopen weekend greep hij voor de vijfde keer in bij een overval of diefstal op zijn terrein. © Jan Ruland van den Brink

Wéér zet Wim (55) achtervolging in op overvallers van zijn tankstation: ‘Anders blijven ze komen’

Wim Strijbosch en zijn vrouw Dona liggen vrijdagnacht vredig te slapen in hun woning in Didam, als ze gewekt worden door een melding op Wims telefoon. Voor de vijfde keer gaat Strijbosch achter boeven aan. Opnieuw in zijn onderbroek. 

7 reacties

 • J. Albers

  2 maanden geleden
  Gelukkig hebben we een kabinet, politie en rechters die allemaal verontwaardigd zijn dat dit soort zaken in Nederland gebeuren. Hoorde ten overvloede Grapperhause deze week nog zeggen dat dit in Nederland niet getolereerd wordt en dat er hard ingegrepen zal worden! Toch goed om dat te weten. Verder, het toch niet oke om bewust schade te veroorzaken aan een voertuig van een ander. Dus Wim, liever niet meer doen de volgende keer. iedereen doet een plas en het blijft zoals het was. Fijn weekend!
 • Sina Hogeboom

  2 maanden geleden
  Erg dat je dit zelf moet oplossen schandalig land aan het worden!!
 • jos zoet

  2 maanden geleden
  De sterke hand was zeker elders druk...
 • Ronald van der Valk

  2 maanden geleden
  "(...) die gasten zijn allemaal verkeerd." Dat vergeten we nog wel eens. Er zijn geen verzachtende omstandigheden om iets van een ander te 'mogen' stelen: die ander heeft er tenslotte wél voor moeten werken. Advocatuur en rechters mogen zich dat best eens wat meer realiseren. Goed werk van familie Strijbosch!
 • Reinder Bosch

  2 maanden geleden
  Geweldige en bewonderingswaadige actie. Maar gelijk word ik daar ook heel moedeloos van. Ons land lijkt wel te worden overspoeld door ongedierte. Er komt geen eind aan. De inbrekers worden zo te lezen regelmatig aangehouden. Krijgen ongetwijfeld een paar maanden in de bak, maar dan zijn ze daarna nog meer gemotiveerd, beter opgeleid en worden daarna niet meer gepakt. Vervolgens zijn er weer andere losers die te lui zijn om te werken of onder dwang een misdrijf begaan.