Aangeboden door Willems Mode
Advertentie
'Aangeboden door...' is content gemaakt in opdracht van en betaald door een adverteerder, geproduceerd door de commerciële afdeling van DPG Media. De journalisten van de Stentor zijn hier niet bij betrokken.
Volledig scherm
Een nieuw interieur, een nieuwe inrichting; Willems Mode in Nieuwleusen is onlangs helemaal opgefrist © Marcel van Saltbommel

Willems Mode: ‘Nieuwe inrichting, maar dezelfde bekende aanpak’

Willems ModeNIEUWLEUSEN – De winkel van Willems Mode in Nieuwleusen is onlangs helemaal opgefrist. Een nieuw interieur, een nieuwe inrichting, maar toch nog steeds dezelfde aanpak. Eigenaar Marcel Gerrits vertelt: “Wij hebben een veelzijdige kledingwinkel waar jong en oud terecht kan. En waar de klant altijd centraal staat.”

Marcel en zijn vrouw Jolanda Gerrits zijn de derde generatie die bij Willems Mode aan het roer staat. In 2001 nam het echtpaar de zaak over. Na de grote verbouwing in 2010, werd het hoog tijd om de winkel te restylen, vertelt Jolanda.

Volledig scherm
© Marcel van Saltbommel

Prachtige winkel

Hij, zijn vrouw en alle medewerkers, hebben onlangs hard gewerkt om deze nieuwe uitstraling neer te zetten. Een week lang verkocht het team van Willems Mode geen kleding, maar hadden ze hun eigen kluskleren aan, lachen Marcel en Jolanda. “Iedereen heeft meegeholpen. Met wat hulp van anderen is er uiteindelijk een prachtige winkel ontstaan waar we enorm trots op zijn. De winkel is totaal opgefrist. We zijn er erg blij mee.”

Warm en groen

Een vers behangetje, een hedendaagse kleurstelling op de muren; het is in de ogen van het echtpaar Gerrits perfect gelukt. “Onze huisstijl is warm en groen geworden.” Daarbij oogt de winkel volgens Jolanda ruimer door de nieuwe shops en het bijpassende interieur. “De bovenverdieping heeft sfeervolle hoekjes gekregen.”

Volledig scherm
© Marcel van Saltbommel

Overzichtelijk

Ook de klanten zijn enorm enthousiast. “We krijgen alleen maar leuke reacties. Men vindt dat de winkel ruim en overzichtelijk is geworden.”
Naast de huisstijl van de fysieke winkel, is ook de digitale huisstijl van Willems Mode recentelijk aangepast. “Een nieuw logo, een nieuwe website, we zijn er weer helemaal klaar voor.”

Gratis parkeren

Deze grote winkel in Nieuwleusen is tegenover de Grote Markt, in de Wethouder Nijboerstraat te vinden. Iedereen is van harte welkom om eens een kijkje te komen nemen in onze vernieuwde kledingzaak.  “Iedereen is van harte welkom om een kijkje te nemen in onze vernieuwde kledingzaak. Wij bieden maar liefst 750 vierkante meter winkelplezier voor jong en oud en voor hem en haar. Daarbij staat de koffie altijd klaar en je kunt gratis parkeren voor de deur. Bovendien geldt tot en met zaterdag 30 maart: alle lange broeken, tweede halve prijs!*”

*Vraag in de winkel naar de voorwaarden

Willems Mode

Wethouder Nijboerstraat 3
7711 AM Nieuwleusen
Telefoonnummer: 0529-481218
E-mail: info@willemsmode.nl
www.willemsmode.nl

Volledig scherm
© Marcel van Saltbommel