Tweede Kamerlid Fonda Sahla.
Volledig scherm
Tweede Kamerlid Fonda Sahla. © Gemeente Den Haag

Woedende reacties als Geert Wilders dit Kamerlid vergelijkt met IS-strijder: ‘Meer dan smakeloos’

Geert Wilders heeft zich de woede op de hals gehaald van verschillende politici door D66-Kamerlid Fonda Sahla in een tweet te vergelijken met een IS-strijder. 

19 reacties

 • Robbert Scholten

  1 maand geleden
  Ik ben het voor honderd procent eens met geert
 • Henk Bartelds

  1 maand geleden
  Volgend jaar kunnen we het Rampjaar herdenken. Het is nog maar 350 jaar geleden. Het wordt tijd voor een Nieuw Rampjaar, waarin Nederlanders elkaar beledigen, verraden en met corona besmetten en ze samen de dijken laten overstromen. Redeloos, radeloos, reddeloos.
 • Robbert Scholten

  2 maanden geleden
  Je bent zowieso beperkt in je meningsuiting,ik vind dat ook heel goed.tenminste als dat andere mensen gaat kwetsen,daar stopt voor mij de vrijheid
 • Joost Van Zutphen

  2 maanden geleden
  Wat is Nederland intolerant geworden. Vanaf de zestiger jaren was het in Nederland normaal om van alles te beledigen en uit te schelden: katholieken, de paus, dominees, mannen (door feministen), burgerlijke mensen.. ..de PvdA had zelfs jarenlang een senator in de Eerste Kamer die pedofilie propageerde. Moest allemaal kunnen, vond men. Nu betreft de belediging moslims en dan kan het niet? Het is smakeloos, maar dat waren alle andere beledigingen en scheldpartijen ook. Dus ook dit moet kunnen.
 • Hans Corneille

  2 maanden geleden
  Als ik Geert Wilders Cruella de Vil noem plaatsen jullie het niet, dus jullie zijn partijdig of vinden dat dat niet kan, voor mij dus toegeven dat Wilders' uitspraak ook niet door de beugel kan.