Zara (16) overleden na ongeval met motorrijder: ‘We verliezen blije, actieve, zorgzame leerling’

met videoDe 16-jarige Zara uit Vlaardingen is overleden aan haar verwondingen die ze opliep bij een aanrijding met een motor afgelopen vrijdag. Dat meldt de politie. De 17-jarige bijrijdster uit Vlaardingen ligt nog in het ziekenhuis, evenals de 24-jarige motorrijder uit Papendrecht. De politie heeft hem aangemerkt als verdachte.

14 reacties

 • J. Nieland

  6 maanden geleden
  Medeleven met de nabestaanden. Deze persoon zat wel op een motor maar was geen motorrijder . Had ook geen rijbewijs.
 • Jan Sempel

  6 maanden geleden
  Heb een goed idee voor die wegpiraten ,, gewoon op volle snelheid richting een muur en dan proberen om zo laat mogelijk te remmen
 • F. Graf

  6 maanden geleden
  Ach weer een fopstrafje v.d.dader . En we gaan over tot de order v.d.dag.
 • Wim Endeman

  6 maanden geleden
  Het is heel erg dat ,o,n onschuldig jong meisje het leven moet laten door zulke wegpiraat.Deze moeten het rijbewijs nooit meer terug krijgen! Ik leef mee met de nabestaanden.
 • S.A. Hoffstädt

  6 maanden geleden
  Mensen die auto’s of motoren besturen moeten zich realiseren dat ze in moordwapens zitten. Dringend nodig: veel hogere eisen bij rij examens en veel eerder innemen van rijbewijzen. Het zou ook helpen mannen onder de dertig niet te laten rijden.
 1. Waarom word je als vrouw nog steeds niet serieus genomen in de showroom?
  VRAAG & ANTWOORD
  2

  Waarom word je als vrouw nog steeds niet serieus genomen in de showroom?

  ‘Volgend jaar loopt het private-leasecontract van mijn Renault Twingo af, dus ik ben aan het rondkijken naar een andere leuke auto’, aldus lezer Ellen Bax in de vraag & antwoord-rubriek van onze autoredactie. ‘Maar als je als vrouw alleen een showroom binnenkomt, word je bijna nergens serieus genomen. Soms komt de verkoper niet eens naar je toe en word je min of meer aan je lot overgelaten.’