De hitte zorgde voor creatieve verkoelingsoplossingen.
Volledig scherm
De hitte zorgde voor creatieve verkoelingsoplossingen. © Matthieu Siero

Zo beleefden de Stentor-lezers deze snikhete dag: bekijk de foto's!

foto'sIedereen gaat anders om met de warmte. De ene lezer zit lekker met een biertje aan het zwembad, de ander is druk in de weer. Sommige lezers trekken de natuur in, maar ook een hoop blijven lekker dicht bij huis. Dit is de hitte van 14 augustus in lezersfoto's!

5 reacties

 • Annet Grafhorst

  1 maand geleden
  @evert, nee jij bent lekker bijdehand.. Er wordt weleens vaker wat van ons gevraagd,waar er maar weinig zich aan houden toch..en zolang die jongen zelf zijn water moet betalen, moet hij dat lekker zelf weten!
 • evert koekkoek

  1 maand geleden
  @Annet, niet van die slimme vragen. Zeker niet als iedereen gevraagd wordt zuinig met leidingwater om te gaan. Als er leidingwater is gebruikt is dat gewoon pure verspilling.
 • Annet Grafhorst

  1 maand geleden
  @evert, waar moet hij dit anders vandaan halen dan?
 • evert koekkoek

  1 maand geleden
  @Willem Heerema, u vindt dus dat dit kan, een geïmproviseerd zwembad vullen met kraanwater? Want, volgens mij komt dit water gewoon uit de kraan, kijk naar de tuinslang die ernaast ligt.
 • Willem Heerema

  1 maand geleden
  Leuke vinding. En als meneer daarna het water gebruikt voor de tuin, dan benut hij het dubbel.
 1. Overblijfmeester (25) raakt baan kwijt na aangifte meisje (12) en spant zélf zaak aan: ‘Grote nachtmerrie’
  PREMIUM
  6

  Overblijf­mees­ter (25) raakt baan kwijt na aangifte meisje (12) en spant zélf zaak aan: ‘Grote nachtmer­rie’

  Tijdens een kringgesprek op school vertelt een 12-jarig meisje dat overblijfmeester H.K. (25) haar ‘op verkeerde plekken heeft aangeraakt’. De Utrechter wordt op staande voet ontslagen. Het Openbaar Ministerie besluit na lang onderzoek de zaak te seponeren, maar het blijft wél op zijn strafblad staan en dus kan H.K. sindsdien niet meer met kinderen werken. ,,Ik wil uit deze nachtmerrie komen.”