Aangeboden door Zonwering Put
Advertentie
'Aangeboden door...' is content gemaakt in opdracht van en betaald door een adverteerder, geproduceerd door de commerciële afdeling van DPG Media. De journalisten van de Stentor zijn hier niet bij betrokken.
Bij Zonwering Put zijn service en productkeuze perfect op elkaar afgestemd.
Volledig scherm
Bij Zonwering Put zijn service en productkeuze perfect op elkaar afgestemd. © Paulien Wilkinson

Zonwering Put voor oplossingen op maat

Zonwering PutZonwering voor binnen en buiten, horren, rolluiken, terrasschermen en garagedeuren. Dit zijn enkele van de zaken waar Zonwering Put sterk in is. Het bedrijf aan de Bonenburgerlaan in Heerde biedt oplossingen op maat. Voor schaduw, verkoeling, extra privacy of energiebesparing is Zonwering Put het juiste adres.

Mark Put is in 2006 van start gegaan met zijn bedrijf. Destijds nog aan de Stationsstraat in Heerde. Al snel werd die ruimte te klein en verhuisde Zonwering Put naar de Kanaalstraat. Daar werd het bedrijf in 2016 uitgebreid met het naastgelegen pand aan de Bonenburgerlaan.

De voortvarende start werd mede gevoed door zijn partner Monique. Inmiddels bestaat het team bij Put uit vijf vakmensen. In de buitendienst wordt Mark ondersteund door Willian en Hans. In de showroom krijgt Monique alle hulp van Magré.

Dit is de eigenaresse Monique met vaste medewerkster Magré.
Volledig scherm
Dit is de eigenaresse Monique met vaste medewerkster Magré. © Paulien Wilkinson

Breed assortiment

Volledig scherm
© Paulien Wilkinson

Het dienstenpakket van Zonwering Put is enorm uitgebreid en compleet gericht op het bieden van oplossingen. Is het zonnetje soms wat te fel in huis? Dan heeft Put de juiste uitvalschermen, gordijnen, screens of markiezen in huis. Bij de service zijn een luisterend oor, passende advisering, nauwkeurige metingen en probleemloze plaatsing inbegrepen. Uiteraard geldt dezelfde uitgebreide service voor terrasschermen en -overkappingen, garagedeuren, pergola’s en rolluiken. In de showroom is zelfs een selecte keus aan tuinmeubelen voorhanden.

Horeca

Zonwering Put is premium dealer voor Unilux. Ook andere topmerken als Sun Circle, Luxaflex, Somfy, Copa Home, 4 Seasons Outdoor, Novoferm, Hartman, Velux en Verano behoren tot het assortiment. Zo zijn service en productkeuze perfect op elkaar afgestemd. Geen wonder dat Zonwering Put bij particulieren, bedrijven en instellingen als scholen en verzorgingstehuizen een graag geziene gast is. Ook voor de horeca heeft Put passende oplossingen in huis. Voor elk terras kan schaduw, licht en warmte worden verzorgd.

Showroom

De showroom van Put is vijf middagen in de week geopend: op dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag van 13.30 tot 18.00 uur en op zaterdag van 13.30 tot 17.00 uur.

Volledig scherm
© Paulien Wilkinson

‘De journalisten van de Persgroep zijn niet betrokken en niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze tekst.’