Foto ter illustratie.
Volledig scherm
PREMIUM
Foto ter illustratie. © Free Images

Zwaar ondervoede baby verminkt: armpjes werden ondergedompeld in gloeiend heet water

Gillend van de pijn door ernstige tweede- en derdegraads brandwonden werd een 1-jarige baby in de nacht van 1 op 2 februari het Maasstad Ziekenhuis in Rotterdam binnengebracht. De armpjes van het tevens ondervoede meisje waren in een emmer met kokend heet water gestopt. Wie had die gruweldaad op haar geweten? Was het de moeder? Of verminkte de 51-jarige Line W. het meisje dat met moeder bij haar inwoonden in haar Rotterdamse woning?

16 reacties

 • Elisa deJong

  2 maanden geleden
  Gruwelijk.. als je het kind niet wilt, geef het aan de kinderbescherming. Dan kan een pleeggezin er voor zorgen.. hoop, dat ze zeer passende therapie en straf krijgen. Even je vinger per ongeluk in kokend water is al vreselijk. Laat staan dit. Onbegrijpelijk!
 • Johanna Asselt

  2 maanden geleden
  Kindje was ook zwaar ondervoed, dat maakt dat de moeder niet kan ontkennen zelf verantwoordelijk te zijn. Dit zijn mensen die niet meer uit het oog mogen worden verloren en aan wie geen kinderen toevertrouwd mogen worden.
 • Bea Broeke

  2 maanden geleden
  Hoop dat het kindje gelukkig word. Daders hoop voor jullie dat karma niet bestaat of wel....
 • Robbert Scholten

  2 maanden geleden
  In Scandinavië let de overheid ook op je kind en dat is behoorlijk ingrijpend,vooral in Zweden en denemarken
 • Tom Bais

  2 maanden geleden
  Ik begrijp de reacties heel goed. Maar ben je niet net zo verkeerd bezig als je dit ook bij de daders wilt doen? De daders verdienen straf, maar laat dat aan de rechter over.
 1. Pijnlijke middag voor HHC, CSV Apeldoorn en DVS’33 knokken zich naar drie punten en SV Urk verliest wéér
  Liveblog

  Pijnlijke middag voor HHC, CSV Apeldoorn en DVS’33 knokken zich naar drie punten en SV Urk verliest wéér

  Zowel HHC Hardenberg als SV Urk stond na drie wedstrijden op negen punten. Waar HHC de goede start een passend vervolg gaf, raakte SV Urk de kluts kwijt. Ook tegen Staphorst kreeg Gert-Jan Karsten de boel niet op de rails. HHC Hardenberg heeft eveneens een teleurstellende middag achter de rug. Dat geldt niet voor CSV Apeldoorn en DVS’33. De ploeg uit Ermelo boog een 0-2 achterstand om in een 3-2 zege. Dat en nog veel meer kwam deze zaterdag voorbij in het liveblog.