Hulpdiensten op een parkeerplaats bij winkelcentrum Walburg aan het Zwijndrechtse Hof van Holland, waar zaterdagmiddag een schietpartij plaatsvond.
Volledig scherm
PREMIUM
Hulpdiensten op een parkeerplaats bij winkelcentrum Walburg aan het Zwijndrechtse Hof van Holland, waar zaterdagmiddag een schietpartij plaatsvond. © ANP

Zwaargewonde dochter probeerde schutter te stoppen: kinderen getuige van dodelijk drama

De schok om de brute schietpartij bij een drukbezocht winkelcentrum in Zwijndrecht, waarbij twee vrouwen op klaarlichte dag werden neergeschoten, is nog altijd groot. Vlak voor de neus van vele getuigen, onder wie jonge kinderen, overleed een vrouw (66) direct aan haar verwondingen op straat. De ander (38) raakte zwaargewond. ,,Ze riep: niet doen! Niet doen! En toen schoot-ie weer.”

3 reacties

 • Sina Hogeboom

  7 dagen geleden
  in Nederland wordt het met de dag erger omdat hier de criminelen zo weer buiten lopen en ze komen gezellig de grens over.Overal vandaan komen ze en Rutte vindt het nog een gaaf land ook nou gezellig hoor.Ga liever voor de klas staan je bakt er niks van!!
 • wim koelewijn

  1 week geleden
  verschrikkelijk..feit is dat het "karakter" van Nederland steeds meedogenlozer wordt...het lijkt erop dat al gelijk duidelijk was,of vlak daarna, wie dit op zijn geweten heeft..een toch een dag later verschijnt zijn boeventronie pas in de media. . . voor deze figuren is geen straf te hoog..
 • Jarno Wolters

  1 week geleden
  Meneer had al lang in vietnam moeten zotten met zon strafblad