De auto is voor het helft te water geraakt.
Volledig scherm
De auto is voor het helft te water geraakt. © Stefan Verkerk

Auto belandt in water naast N50 bij Kampen

Een automobiliste is dinsdagavond laat met haar auto van de weg geraakt en deels in het water terecht gekomen langs de N50 tussen Zalkerbroek en Kampen-Zuid. 

De bestuurster raakte door nog onbekende oorzaak de macht over het stuur kwijt en kwam al tollend in de berm terecht. Ze belandde vervolgens met de achterkant van de auto deels in het water. Naast de politie en ambulance werd ook de brandweer gealarmeerd, maar die bleek niet nodig. 

Mee naar bureau

Nadat de vrouw in de ambulance gecontroleerd was, moest de vrouw mee met de politie naar het politiebureau. Waarom dat was, wilden de agenten ter plaatse niet zeggen. Bergingsbedrijf Stouwdam kwam ter plaatse om samen met de weginspecteur van Rijkswaterstaat de auto te bergen. 

  1. Corona-update | Drie doden in verpleeghuis Meppel, bungalowketen dreigt kopje onder te gaan en run op uitvaartkisten
    VIDEO

    Corona-update | Drie doden in verpleeg­huis Meppel, bungalowke­ten dreigt kopje onder te gaan en run op uitvaart­kis­ten

    De nieuwsberichten over het coronavirus volgen elkaar in een rap tempo op. De Stentor zet dagelijks de belangrijkste gebeurtenissen op een rij. Met vandaag onder meer: het verhaal van de 99-jarige Herman uit Zutphen die zijn verjaardag volgende week gedwongen op een andere manier moet vieren. Daarnaast werden meerdere jongeren bekeurd in Dedemsvaart vanwege het negeren van het samenscholingsverbod. Tot slot werd SC Genemuiden getroffen door het overlijden van een clubicoon.