De auto belandde tussen twee vrachtwagens op de N50.
Volledig scherm
De auto belandde tussen twee vrachtwagens op de N50. © Stefan Verkerk / News United

Auto gesandwicht op N50, bestuurder heeft engeltje op zijn schouder

Een auto is vannacht gesandwicht door twee vrachtwagens op de N50. De bestuurder van de auto liep bij het opmerkelijke ongeluk geen verwondingen op.

Een auto was tegen 05.10 uur door nog onbekende reden stilgevallen op de N50. Een vrachtwagen die achter de auto reed kon op tijd stoppen, evenals een auto die achter de vrachtwagen reed. Een tweede vrachtwagen die achter de personenauto reed kon echter niet meer tijdig stoppen en botste op de auto. Door de kracht werd de auto naar voren gebeukt en kwam de wagen vervolgens tegen de oplegger van de eerste vrachtwagen tot stilstand.

De bestuurder van de personenauto is nog nagekeken door het ambulancepersoneel, maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis. De achterste vrachtwagen kon op eigen kracht wegrijden. De voorste vrachtwagen zat vast met de personenauto in de oplegger. Een berger moest de personenauto met een lier lostrekken van de vrachtwagen.

De N50 ging tijdelijk op slot vanwege de hulpverlening en bergingswerkzaamheden.

  1. Kan ik mijn verplichte mondkapje voor het openbaar vervoer declareren bij mijn baas?
    PREMIUM
    Vraag bij het nieuws

    Kan ik mijn verplichte mondkapje voor het openbaar vervoer declareren bij mijn baas?

    Het thuiswerken gaat nog wel even duren, maar nu alles gefaseerd weer open gaat zie je dat steeds meer mensen ook naar kantoor gaan. Welke thuiswerkkosten mag je wel declareren nu het warmer gaat worden en draai je straks zelf ook op voor het verplichte mondkapje in het openbaar vervoer als je naar je werk gaat? Pascal Besselink, senior jurist arbeidsrecht DAS Rechtsbijstand, geeft tekst en uitleg.