Wijkagent Jean Louis Becker - voor de gelegenheid knutselde hij zelf nog even een sleutel in elkaar - is sinds deze week wijkagent centrum Kampen af. Johan Bouma (rechts), tot voor kort wijkagent in Zwartsluis, is het nieuwe gezicht voor de wijken binnenstad en Kampen Zuid.
Volledig scherm
PREMIUM
Wijkagent Jean Louis Becker - voor de gelegenheid knutselde hij zelf nog even een sleutel in elkaar - is sinds deze week wijkagent centrum Kampen af. Johan Bouma (rechts), tot voor kort wijkagent in Zwartsluis, is het nieuwe gezicht voor de wijken binnenstad en Kampen Zuid. © Foto Freddy Schinkel

Bekendste wijkagent van Kampen volgt na vijftien jaar zijn groene hart

Kampens bekendste politieman, Jean Louis Becker (53), vertrekt als wijkagent uit de Hanzestad. Hij gaat zich richten op milieuovertredingen. De 34-jarige Johan Bouma, tot voor kort wijkagent in Zwartsluis, is het nieuwe gezicht van de politie in het centrum van Kampen.

  1. DOS doet goede zaken in Kamper derby, zeges voor SC Genemuiden én SV Urk en DVS stelt opnieuw teleur
    Liveblog

    DOS doet goede zaken in Kamper derby, zeges voor SC Genemuiden én SV Urk en DVS stelt opnieuw teleur

    SV Urk beleeft een uitstekende start van de tweede seizoenshelft. De ploeg van Gert-Jan won vorige week al van Sportlust’46 en was vanmiddag ook te sterk voor VVOG. SC Genemuiden heeft eveneens drie punten mogen bijschrijven, terwijl HHC Hardenberg op bezoek bij Quick Boys twee dure punten liet liggen en DVS’33 nóg langer moet wachten op een zege. Met de Kamper derby tussen Go-Ahead en DOS kreeg deze speeldag nog een lekker toetje.