Een bloembak is van een lantaarnpaal afgerukt.
Volledig scherm
PREMIUM
Een bloembak is van een lantaarnpaal afgerukt. © Vereniging voor Binnenstad Ondernemers Kampen

Beloning voor gouden tip vernielingen binnenstad Kampen nog niet uitgeloofd

De 1300 euro die Kamper binnenstadondernemers uitloofden voor de gouden tip, nadat twee weken geleden meerdere vernielingen in de binnenstad werden gepleegd, is nog niet uitgedeeld. ,,De politie heeft de zaak nu in onderzoek, dat wachten we eerst af’’, vertelt Michiel de Groot van de Binnenstad Ondernemers Kampen.

0 reacties

 1. Reclamebelasting voor ondernemers Haatland, in IJsselmuiden zorgt de invoering nog voor gesteggel
  PREMIUM

  Reclamebe­las­ting voor onderne­mers Haatland, in IJsselmui­den zorgt de invoering nog voor gesteggel

  De oprichting van een ondernemersfonds op bedrijventerrein Spoorlanden-Zendijk in IJsselmuiden verloopt moeizaam. Met het fonds zou via reclamebelasting de sinds 2011 ingevoerde camerabeveiliging op het bedrijventerrein voortgezet worden, maar niet alle ondernemers zijn blij met de manier van invoering. Op industrieterrein Haatlandhaven is eenzelfde fonds vorige maand wél opgericht.
 2. Nationaal watertekort: ‘Je hoeft niet je hele tuin te sproeien om je tuin te redden’
  PREMIUM

  Nationaal waterte­kort: ‘Je hoeft niet je hele tuin te sproeien om je tuin te redden’

  Door de aanhoudende droogte heeft Nederland officieel een watertekort. We moeten dus zuiniger omgaan met ons drinkwater. Maar we willen niet dat onze tuinplanten bij bosjes neervallen omdat het zo droog is. Toch hoef je niet elke avond met de tuinslang, gieter of sproeier in de weer, zeggen deskundigen. ,,Dan ben je vooral bezig je tuin in leven te houden. Maar dat hoort Moeder Natuur zelf te doen.’’