Boven de Oude Buitenhaven, waar passanten kunnen aanmeren, onderin de jachthaven van de Watersportvereniging De Buitenhaven.
Volledig scherm
PREMIUM
Boven de Oude Buitenhaven, waar passanten kunnen aanmeren, onderin de jachthaven van de Watersportvereniging De Buitenhaven. © Foto Freddy Schinkel

Boze watersportburen Buitenhaven in Kampen kibbelen verder in rechtbank

Het ontstane conflict tussen de besturen van de Stichting Oude Buitenhaven en Watersportvereniging De Buitenhaven in Kampen is verschoven naar de rechtbank in Zwolle. De twee partijen troffen elkaar vanochtend tegenover de voorzieningenrechter, waar na twee uur steggelen werd besloten de zaak ten minste uit te stellen tot vrijdag.

1 reactie

 • A. Kooi

  2 weken geleden
  Mijns inziens neemt de voorzitter van S.O.B.Iets te veel hooi op de vork.met vele mislukte projecten tot gevolg.
 1. GGD nog niet klaar voor nieuwe vaccinatieronde: ‘Honderden medewerkers nodig’
  PREMIUM
  20

  GGD nog niet klaar voor nieuwe vaccinatie­ron­de: ‘Honderden medewer­kers nodig’

  De GGD’s in Oost-Nederland hebben nog honderden medewerkers nodig voor de nieuwe vaccinatierondes als bescherming tegen het coronavirus. Vorige week liet de GGD weten dat vanaf half september iedereen vanaf 12 jaar een oproep krijgt voor een herhaalprik tegen corona. Klaar zijn ze daar nu nog niet voor. De grootste kink in de kabel: veel medewerkers van de vorige lichting hebben inmiddels ander werk.