Brokkenpiloot (18) uit Genemuiden die in sloot belandde, had geen rijbewijs en was onder invloed

VideoDe automobilist die gisteravond in Genemuiden met zijn voertuig ondersteboven in een sloot belandde, bleek onder invloed. Bovendien had hij geen rijbewijs. Dat bevestigt woordvoerder Jop Heinen van politie Oost-Nederland.

 1. Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

  Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

  Wanneer haar dochter in de auto naar de Ikea in tranen uitbarst, weet Astrid dat het menens is. ,,Mam, je hebt een hele kale plek!” Een paar dagen later krijgt ze de diagnose Alopecia Areata. Een auto-immuunziekte waar je haar van uitvalt. Na een jaar van radiostilte over de diagnose, spreekt Astrid zich voor het eerst uit op Twitter. ,,Als je een kaal iemand ziet, denk je al snel aan kanker. Dat is zeker niet altijd zo.”
 2. Deze krachttrainer uit Kampen stoomde sporters klaar voor de Spelen: ‘Ik zeg waar het op staat’
  PREMIUM

  Deze krachttrai­ner uit Kampen stoomde sporters klaar voor de Spelen: ‘Ik zeg waar het op staat’

  Hij zit op het puntje van zijn stoel als de Nederlandse judoka’s op de mat verschijnen in Tokio. Krachttrainer Jorden Bres (45) uit Kampen bereidde het team voor op de Olympische Spelen, maar mag er niet bij zijn in Japan. Dus zet hij elke ochtend de wekker en schuift voor de tv. Rustig kijken is er niet bij, zeker niet als ‘zijn’ sporters in de prijzen vallen. ,,Als alles op z’n plek valt, dan breekt er iets.’’