Burgemeester over ‘genadeloze’ N50: ‘Wéér moeten mensen in Kampen dit grote verdriet meemaken’

Met videoHet ministerie van Infrastructuur en Waterstaat gaat opnieuw kijken welke maatregelen het op korte termijn kan nemen om direct de veiligheid op de N50 te vergroten. Dat vertelde burgemeester Sander de Rouwe na een gesprek met de minister.

7 reacties

 • O. Veenstra

  5 maanden geleden
  Inderdaad. Dat stuk asfalt is geen dodenweg. De gebruikers maken een dodenweg. Heel triest voor die overleden vrouw en kind, maar hoe kan iemand op een recht stuk weg nou op de verkeerde weghelft komen?? Afleiding??? Ik kan me voorstellen dat je bij een klapband op de verkeerde weghelft kan komen. Maar ik heb uit het artikel niet kunnen lezen dat deze mw een klapband heeft gekregen. Dus....?
 • henk hartog

  5 maanden geleden
  N50 is veilig , niks mis mee. Ligt aan de Bestuurder die met andere dingen bezig zijn dan de auto besturen. N50 is perfect, maar ligt aan de Bestuurder. Laatst ruim 200 bekeuringen uitgedeeld op de N50 met Bellen ? Dat bedoel ik
 • Joop Drost

  5 maanden geleden
  In maart 1987 de zijn wij begonnen met het zand opspuiten voor de N50. Wij vroegen ons al af waarom niet gelijk zand voor een vier baans weg. Misschien te duur? Nu kost het klauwen met geld en verkeers doden.
 • Arie van Dijk

  5 maanden geleden
  Bij het resultaat "Er wordt nogmaals onderzocht...... . " Had moeten staan: Er wordt morgen begonnen...... . !
 • HAM Boelens

  5 maanden geleden
  Als het kalf verdronken is dempt men de put. De maatregelen hadden al veel eerder genomen moeten worden. Geld ligt al lang op de plank. Schande. Wel verstandige keuze van burgemeester Sander de Rouwe.