Cafébaas Patrick uit Kampen is overlast spuugzat en deelt beelden van daders: ‘Het is van de zotte’

MET VIDEOVernielingen aan het terras van café ‘De Unie’ aan de IJsselkade (dan wel het ‘Unieplein’) in Kampen zijn aan de orde van de dag sinds de gemeente besloot dat de taxistandplaats hier voortaan voor de deur is. De schade mag dan niet zo groot zijn, de irritatie van café-eigenaar Patrick Kranenburg is des te groter.

22 reacties

 • Willem Den boer

  2 maanden geleden
  Allemaal prinsjes en prinsesjes
 • Andre Eggerding

  2 maanden geleden
  @ Evert koekoek, ook ik heb in mijn jeugd kattenkwaad uitgehaald maar nooit iemands bezit vernield.
 • evert koekkoek

  2 maanden geleden
  @Andre Eggerding, ik heb niet het idee dat ik de cafébaas in een slachtoffer rol heb geduwd. Als u dat vindt, het zij zo. Maar als mij dit zou overkomen zou ik op zeker moment maatregelen nemen om mijn spullen te beschermen. Een hekje lijkt mij dan zo slecht nog niet. En zeg nou zelf, heeft u vroeger in uw jeugd dan nooit iets kattekwaadachtigs uitgehaald?
 • Andre Eggerding

  2 maanden geleden
  @ Evert koekoek,leg de schuld en de eventuele oplossing maar weer bij het slachtoffer. Pleit vooral de daders vrij.
 • Johan Arentshorst

  2 maanden geleden
  Ach het meisje heeft waarschijnlijk een slechte jeugd gehad, en geen sociale contacten dan krijg dit gedrag. Jammer, maar de ouders moesten zich schamen voor het gedrag van hun kind!
 1. Ontredderde vrouw in stadspark Kampen werd opgevangen door feestgangers: ‘Ze zei verkracht te zijn’
  PREMIUM
  met video
  11

  Ontredder­de vrouw in stadspark Kampen werd opgevangen door feestgan­gers: ‘Ze zei verkracht te zijn’

  Het zedendelict in het stadspark van Kampen zou gaan om een verkrachting. Het ontredderde slachtoffer verklaarde dat zelf aan passerende feestgangers die zich over haar ontfermden, vertelt een van hen. ,,Ze gaf de politie gelijk een signalement.’’ Een 18-jarige man uit Dronten is aangehouden als verdachte. De politie zwijgt nog in alle talen over het incident.