Cafébaas Patrick uit Kampen is overlast spuugzat en deelt beelden van daders: ‘Het is van de zotte’

MET VIDEOVernielingen aan het terras van café ‘De Unie’ aan de IJsselkade (dan wel het ‘Unieplein’) in Kampen zijn aan de orde van de dag sinds de gemeente besloot dat de taxistandplaats hier voortaan voor de deur is. De schade mag dan niet zo groot zijn, de irritatie van café-eigenaar Patrick Kranenburg is des te groter.

22 reacties

 • Willem Den boer

  2 maanden geleden
  Allemaal prinsjes en prinsesjes
 • Andre Eggerding

  2 maanden geleden
  @ Evert koekoek, ook ik heb in mijn jeugd kattenkwaad uitgehaald maar nooit iemands bezit vernield.
 • evert koekkoek

  2 maanden geleden
  @Andre Eggerding, ik heb niet het idee dat ik de cafébaas in een slachtoffer rol heb geduwd. Als u dat vindt, het zij zo. Maar als mij dit zou overkomen zou ik op zeker moment maatregelen nemen om mijn spullen te beschermen. Een hekje lijkt mij dan zo slecht nog niet. En zeg nou zelf, heeft u vroeger in uw jeugd dan nooit iets kattekwaadachtigs uitgehaald?
 • Andre Eggerding

  2 maanden geleden
  @ Evert koekoek,leg de schuld en de eventuele oplossing maar weer bij het slachtoffer. Pleit vooral de daders vrij.
 • Johan Arentshorst

  2 maanden geleden
  Ach het meisje heeft waarschijnlijk een slechte jeugd gehad, en geen sociale contacten dan krijg dit gedrag. Jammer, maar de ouders moesten zich schamen voor het gedrag van hun kind!
 1. Jaap verbouwt pand in Kampen voor komst statushouders, gemeente weigert vergunning: ‘Pure discriminatie’
  PREMIUM
  16

  Jaap verbouwt pand in Kampen voor komst statushou­ders, gemeente weigert vergunning: ‘Pure discrimina­tie’

  Zijn de twee appartementen die worden gebouwd in een pand aan de Gasthuisstraat in Kampen bedoeld voor statushouders, of toch voor arbeidsmigranten? Statushouders, zegt pandeigenaar Jaap Maks, die zijn eigendom hiervoor laat verbouwen. Arbeidsmigranten zegt de gemeente die de door Maks aangevraagde vergunning heeft geweigerd. ,,Discriminatie’’, meent de pandeigenaar.