Vorig jaar augustus ging het nog goed mis op de N50 bij Kampen, waar bij een ongeluk met meerdere voertuigen meerdere mensen gewond raakten.
Volledig scherm
PREMIUM
Vorig jaar augustus ging het nog goed mis op de N50 bij Kampen, waar bij een ongeluk met meerdere voertuigen meerdere mensen gewond raakten. © GinoPress B.V.

CDA-Kamerlid wil met aangenomen motie druk opvoeren voor een snellere aanpak N50

Er moet een onderzoek komen naar de ongevallen op de N50 en naar maatregelen die de kans op ernstige ongevallen kleiner kunnen maken. Daarvoor pleit CDA-Kamerlid Jaco Geurts in een motie, die door een ruime meerderheid van de Tweede Kamer is aangenomen.

2 reacties

 • Jan Pieter van Van Driel

  1 jaar geleden
  Eerst maar eens dagelijks controleren en van al die mensen, die de telefoon belangrijker vinden dan het verkeer, de auto afnemen.
 • Anoniem

  1 jaar geleden
  De N50 2 baans maken met een afscheiding ( betonnen afscheiding bv.) er tussen zodat er niet ingehaald kan worden. Zo haal je ook de flessenhals er tussen uit deze zijn zeer gevaarlijk. Ik ken de N50 goed het gaat vaak maar net goed maar soms dus totaal ook fout. De funtie van inhaal stroken is op dit relatief klein stukje weg niet nodig.
 1. CDA Overijssel wil onderzoek verkeersveiligheid héle N50 voor zuiver zicht op de kosten
  PREMIUM

  CDA Overijssel wil onderzoek verkeers­vei­lig­heid héle N50 voor zuiver zicht op de kosten

  Onderzoek de maatregelen die nodig zijn om de N50 veiliger te maken voor het héle traject tussen knooppunt Hattemerbroek en de Ramspolbrug. Daarvoor pleit CDA-statenlid Bart van Moorsel vanavond in Statenvergadering van Overijssel in Zwolle. Alleen op die manier is volgens zijn fractie een duidelijk signaal af te geven richting Den Haag over de totale kosten om de N50 aan te pakken.