Bij Barbaars in Kampen zwellen de wachtrijen steeds maar weer aan en daarom zijn dranaghekken een must geworden.
Volledig scherm
PREMIUM
Bij Barbaars in Kampen zwellen de wachtrijen steeds maar weer aan en daarom zijn dranaghekken een must geworden. © Foto Freddy Schinkel

Coronaproblemen horeca Kampen zijn juist buíten de kroegen groot

Niet in, maar juist buiten de horecazaken in de Kamper binnenstad doen zich problemen voor met het naleven van coronaregels. ,,Een gekkenhuis", zegt Marcel van Veen van Barbaars over de situatie op stapavonden als vrijdag- en zaterdagavond.

  1. We moeten massaal ons blote lijf laten zien in de strijd voor body positivity
    Jouw mening

    We moeten massaal ons blote lijf laten zien in de strijd voor body positivity

    Dieetgoeroe Sonja Bakker is te mager en daar heeft iedereen een mening over. Tegelijkertijd deelt Miljuschka Witzenhausen regelmatig foto's van haar welgevormde ontblote lichaam op Instagram. En je kan het al wel raden, ook daar wil iedereen iets van vinden. Zowel positief als negatief. De presentatrice staat bekend om haar strijd voor body positivity, want in een wereld voor gepolijste plaatjes en hyperstrakke lijven wil zij strijden voor een realistischer beeld. Het is volgens haar tijd voor een tegengeluid. In een nieuwe documentaire gaat ze het gesprek aan over het ideale lichaam. Moeten we nu met zijn allen massaal ons ‘realistische’ blote lijf laten zien?