Delarange Cosmetics uit Zeewolde en Florès Natural Cosmetics uit Kampen hebben samen een omzet van 26 miljoen euro en die halen ze voornamelijk uit cosmeticaproducten.
Volledig scherm
Delarange Cosmetics uit Zeewolde en Florès Natural Cosmetics uit Kampen hebben samen een omzet van 26 miljoen euro en die halen ze voornamelijk uit cosmeticaproducten. © Dreamstime

Deze bedrijven uit Kampen en Zeewolde produceren voor miljoenen aan crèmes en nu gaan ze samen: ‘Kansen voor onze medewerkers’

Hun crèmes en shampoos staan in bijna elke drogisterij in Nederland en allemaal komen ze uit Zeewolde. Delarange Cosmetics levert meer dan zeshonderd producten voor verschillende merken. Nu het bedrijf Florès Natural Cosmetics uit Kampen overneemt, moet zijn marktpositie verder verbeteren.

 1. Deze brandweerlieden redden mensen onder het puin vandaan: ‘Er komt veel risico bij kijken’
  PREMIUM
  met video
  1

  Deze brandweer­lie­den redden mensen onder het puin vandaan: ‘Er komt veel risico bij kijken’

  Een explosie, een pand stort in. Onder het puin zit een slachtoffer bekneld. Als de reguliere hulpdiensten iemand niet kunnen bevrijden, worden STH-teams (Specialisme Technische Hulpverlening) van de brandweer ingeschakeld. Afgelopen maand gebeurde dat twee keer: na gasexplosies in Oldenzaal en Bilthoven. Een van de vijf landelijke teams heeft Zwolle als standplaats. Teamleiders Geoffrey Bos en Mike Haerlman geven een kijkje achter de schermen.