De politie in Kampen heeft vrijdagavond twee mannen (29 en 33) aangehouden voor winkeldiefstal in een Kampense supermarkt.
Volledig scherm
De politie in Kampen heeft vrijdagavond twee mannen (29 en 33) aangehouden voor winkeldiefstal in een Kampense supermarkt. © Herman van Oost

Dievenduo laat zich niet zomaar pakken: tweetal hevig in verzet bij aanhouding winkeldiefstal Kampen

Twee verdachten (29 en 33) van winkeldiefstal in Kampen lieten zich vrijdagavond niet zomaar aanhouden. Het dievenduo ging hevig in verzet toen ze werden betrapt door winkelmedewerkers.

 1. We leven in een nat land, maar hebben tóch extreme droogte: hoe kan dat? ‘De oplossing is pijnlijk voor boeren’
  PREMIUM
  met video
  41

  We leven in een nat land, maar hebben tóch extreme droogte: hoe kan dat? ‘De oplossing is pijnlijk voor boeren’

  Nederland is een van de grootste delta’s van Europa en dagelijks stromen er miljarden liters rivierwater ons land binnen. Hoe kan het dat we dan tóch al jaren een extreem droogteprobleem hebben? Ecohydroloog Flip Witte, dé ‘droogteprofessor’ van Nederland, weet het antwoord. ,,Boeren klagen over droogte, maar zijn zelf de grootste boosdoener.”
 2. ‘Peaky Blinders’ op motoren: stijlvolle bikers in Zwolle en Kampen voor het goede doel
  PREMIUM
  met video

  ‘Peaky Blinders’ op motoren: stijlvolle bikers in Zwolle en Kampen voor het goede doel

  Motorrijders mogen dan soms kampen met het imago van ‘boze bikers’ die wat rauw en grof zijn, Zwolle en omgeving heeft zondag kennisgemaakt met een heel ander type coureur. Stijlvol gekleed maakten 35 motormuizen een rustige rondrit voor het goede doel, als onderdeel van de wereldwijde Distinguished Gentleman’s Ride. ,,Toch wat anders dan in motorpak Valentino Rossi uithangen.”