Foto ter illustratie.
Volledig scherm
PREMIUM
Foto ter illustratie. © Getty Images

Dirk uit IJsselmuiden is al jaren dood, familie heeft nog steeds heftige ruzie over erfenis: ‘Niet eerlijk’

Het is inmiddels al ruim 22 jaar geleden dat Dirk van Pijkeren uit IJsselmuiden op 65-jarige leeftijd overleed. Maar over zijn nalatenschap wordt nog altijd geruzied. Zo heftig, dat achttien van zijn erfgenamen inmiddels zijn verwikkeld in een rechtszaak. ‘Ome’ Gerrit-Jan stond dinsdag in Zwolle lijnrecht tegenover zijn familieleden. ,,Dit heb ik niet verdiend.”

11 reacties

 • Riekie Bosman-Lijzenga

  1 week geleden
  Wij hebben ook zo iets meegemaakt, wij hebben het opgegeven, is het niet waard je leven hierdoor te laten vergallen. Ze zullen vast nog wel een keer gestraft worden hiervoor
 • evert koekkoek

  1 week geleden
  Waarschijnlijk bedoelt henk hartog dat z'n schatje is geboren in de KOEKOEK en niet KOEKKOEK. Een wezenlijk verschil voor een glastuinbouw gebied bij IJsselmuiden waar zelfs een hele straat naar hartog is vernoemd... ieder z'n DEUG.
 • henk hartog

  1 week geleden
  Die familie kennen wij, vooral m'n schatje. Die is geboren in de KOEKKOEK.. Dus weten genoeg! Maar ieder z'n DEUG
 • steurtienkampen

  1 week geleden
  Deze familie mag graag ruzie maken om geld, ik weet al niet beter in de door de 50 a 60 jaren heen. ben zelf 70. geld is heilig bij ze. maar oom GJ heeft niets meegenomen bij zijn sterven..
 • M.G. Blom

  1 week geleden
  Gewoon onteigenen. Dat kunnen gemeentes goed. Opbrengst en gemaakte kosten delen door het aantal erfgenamen, klaar. Hatseflats. Kinderachtige gedoe. Kan me voorstellen dat de overledene zich omdraait in zijn graf.
 1. 
Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsychiater geeft tips
  PREMIUM

  Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsy­chi­a­ter geeft tips

  Niemand start een gezin met het idee dat het zal uitdraaien op een scheiding. Ook Charlotte (31) had het niet makkelijk om het voltijdse moederschap los te laten. ,,Andere alleenstaande moeders zeiden dat het wel zou wennen, en ze hadden gelijk: ik heb mijn draai gevonden. Mao en Niloh zijn gelukkig, en met de kat erbij vormen wij een team van vier.” Ze legt uit hoe de regeling met haar partner verloopt, en ook kinderpsychiater Peter Adriaenssens geeft advies rond co-ouderschap.