Deze week gebeurde er nog een ongeluk op de N50 op het wegdeel tussen Hattemerbroek en de afrit Kampen - Zuid. Verbreding van dit deel van de weg gaat naar schatting bijna 53 miljoen euro kosten.
Volledig scherm
PREMIUM
Deze week gebeurde er nog een ongeluk op de N50 op het wegdeel tussen Hattemerbroek en de afrit Kampen - Zuid. Verbreding van dit deel van de weg gaat naar schatting bijna 53 miljoen euro kosten. © Stefan Verkerk

Dit deel van de N50 wordt nu gezien als verkeersknelpunt: komt verbreding van 53 miljoen euro dichterbij?

De verbreding van de N50 tussen Kampen-Zuid en Hattemerbroek gaat 52,7 miljoen euro kosten. Dat blijkt uit onderzoek dat in opdracht van de provincies Overijssel en Flevoland samen met betrokken gemeentes is gedaan. De kans dat ook dit deel van de N50 verbreed wordt, is een stuk groter geworden nu de Rijksweg voor het eerst opgenomen is in een lijst met landelijke verkeersknelpunten.  

3 reacties

 • Bonne Rook

  2 jaar geleden
  De N50 moet gewoon A50 worden. Dan komt er een groter verkeersaanbod. Als je de N50 kunt vermijden, dan doe je dat. Vanaf de Ramspolbrug is de A50 een goede aansluiting op de A6. Regeren is vooruitzien. Politiek is je eigen pluche behouden.
 • jos zoet

  2 jaar geleden
  Trajectcontrole op 80kmh zal zeker helpen. En natuurlijk eens een keer handhaven op afstand houden. Dit scheelt weer miljoenen belastinggeld en asfalt..
 • henk hartog

  2 jaar geleden
  Verbreding hoeft niet. Die N50 is veilig genoeg. Ligt aan die ASO autobestuurders, zien we dagelijks.. Eerst daar aan wat doen. Je kan wel een 8 baansweg maken, maar met zulke ASO bestuurders is het dweilen met de kraan open
 1. Dermatoloog over huidkanker: ‘Huidkleurig bultje dat snel groeit? Dan meteen naar de dokter’
  PREMIUM

  Dermato­loog over huidkanker: ‘Huidkleu­rig bultje dat snel groeit? Dan meteen naar de dokter’

  Lekker buiten zijn in het zonnetje, dat doen we maar al te graag in deze tijd van het jaar. Maar blootstelling aan te veel uv-straling in zonlicht kan leiden tot huidkanker, de meest voorkomende kankersoort in Nederland. Een op de vijf Nederlanders krijgt ermee te maken, weet Patrick Kemperman, dermatoloog bij Amsterdam UMC en het Dijklander ziekenhuis in Purmerend. Hij vertelt over de drie vormen van huidkanker en wat je kan doen om ze te voorkomen.