News United
Volledig scherm
© News United

Doden bij drama N50 zijn vluchtende verdachte (41) en onschuldige man (68) en vrouw (67) uit Emmeloord

met videoEen man (68) en vrouw (67) uit Emmeloord en een 41-jarige man uit Het Hogeland zijn gisteravond omgekomen bij het dodelijke drama op de N50 bij Kampen. Het 41-jarige slachtoffer is de verdachte die vlak voor het ongeluk werd achtervolgd door de politie.

16 reacties

 • Hans van Dijk

  5 maanden geleden
  Er zijn geen gevaarlijke wegen in ons land! Het gevaar word bijna altijd veroorzaakt door roekeloos onbezonnen weggedrag. Pas je snelheid en afstand aan, aan de omgeving en het overzicht ter plaatse. De Politie deed hun werk. Hulde aan die mannen. Oók zij hebben een gezin thuis.
 • C. Keizer

  5 maanden geleden
  Maak die weg eenrichtingsverkeer! Even dagen richting het noorden, op oneven dagen andersom. Genoeg ellende en verdriet nu!
 • J Timmerman

  5 maanden geleden
  Miss kan De Rouwe naar Den Haag gaan of bellen ipv (zeker) zinloos twitteren. Bovendien had dit ongeval, hoe vreselijk ook, op elke 2-baansweg kunnen gebeuren. Heeft dus niets met de N50 van doen. Sterkte voor de fam.
 • J Visser

  5 maanden geleden
  Gerrit Brink. Ook een gecreëerde file heeft als eens onschuldige levens geëist. Dus die optie is niet per definitie veiliger. Mensen die in hun hoofd de boel niet meer voor elkaar hebben doen gekke dingen... met een vreselijke afloop in dit geval.
 • Peter Horenmans

  5 maanden geleden
  Wat een sneue reacties van sommige. Het zou je dochter of moeder zij die zo zwaar mishandelt is en de politie had dan niks gedaan. Dat was wel goed geweest ? Politie kan niks goed toen tegenwoordig. Gewoon hun werk gedaan en helaas met trieste afloop. De schild van de dader, niemand anders!
 1. Verkenners Flevoland praten komende twee weken in beslotenheid met andere partijen

  Verkenners Flevoland praten komende twee weken in besloten­heid met andere partijen

  Pieter van Maaren en Herman Sietsma gaan de komende twee weken in Flevoland namens de BoerBurgerBeweging (BBB), winnaar van de verkiezingen voor Provinciale Staten, praten met vertegenwoordigers van alle andere gekozen partijen. Ze doen dat volgens een woordvoerder in beslotenheid. De verkenners presenteren na afronding van de gesprekken in de openbaarheid een rapport van hun bevindingen. Wanneer die presentatie plaatsheeft is nog niet bekend.
  Dronten