Drie personen zwaar gewond bij ernstig ongeval op N50 bij Kampen: auto kwam met aanhanger op andere weghelft

UPDATE + VIDEOOp de N50 bij Kampen heeft vanochtend een zeer ernstig ongeluk plaatsgevonden. Volgens de politie begon een personenauto met aanhangwagen door nog onduidelijke redenen te slingeren en kwam op de andere weghelft terecht. Daarbij kwam het voertuig hard in botsing met een vrachtwagen. Twee volwassen mannen, en een minder jarige jongen, zijn zwaar gewond overgebracht naar het ziekenhuis in Zwolle. 

6 reacties

 • frank strous

  3 maanden geleden
  Rijden met of zonder aanhangwagen is altijd opletten. Voor veel bestuurders is het echter een probleem om zich aan de snelheid te houden, voldoende afstand op hun voorganger te houden en handsfree te bellen. Ja noem dan de N50 maar een probleemweg😂
 • Harm Platz Platz

  3 maanden geleden
  Nou overheid, ook buiten de Randstad mag wel wat prioriteit worden gegeven. Dan hebben we het niet over gaswinning en het plaatsen van windmolens!
 • A.J. Volkerink

  3 maanden geleden
  @ de Loef, het rijden met een aanhanger is altijd opletten.
 • wilma dalsem

  3 maanden geleden
  Ligt niet aan de weg maar aan de bestuurders, je ogen op de weg houden en niet met andere dingen bezig zijn!!
 • henk hartog

  3 maanden geleden
  N50, is een Racebaan.. Veel door de getrokken streep rijden, dat vraagt om problemen. OOK DE Mobiel zie ik vaak in hun handjes achter het stuur, OOK de snelheid is daar te hoog. Tja, daarom al die ongelukjes op de N50. Die N50 is veilig en goed genoeg, maar ligt aan de Bestuurder, niet aan die N50. Ook het zelfde verhaal BV, de Nieuwmarkt te Amsterdam centrum, smerige, onveilige buurt, NEE ligt aan het volk wat daar Loopt in de Rondte, NIET aan die buurt die top is.. Ja ingewikkeld he?