Duikteam de Oester heeft weer onderkomen na sloop van oude zwembad De Steur in het Stadspark van Kampen. Vanaf links Jack Teune Jos de Vries, Harm IJzerman en Hans Hollander.
Volledig scherm
PREMIUM
Duikteam de Oester heeft weer onderkomen na sloop van oude zwembad De Steur in het Stadspark van Kampen. Vanaf links Jack Teune Jos de Vries, Harm IJzerman en Hans Hollander. © Foto Freddy Schinkel

Duikteam De Oester duikt definitief onder de grond in nieuw onderkomen

Duikteam De Oester is definitief onderdak. Het voormalige ondergrondse kantorencomplex van het oude zwembad De Steur heeft een grondige verbouwing ondergaan die zelfs binnen het budget bleef. Het levert de club een luxer en groter onderkomen op.

  1. Krachtige mediacampagne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen
    1

    Krachtige mediacam­pag­ne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

    In de media en online zien we niet vaak realistische beelden van pas bevallen vrouwen, vindt het Australische menstruatieondergoedmerk Modibodi. Daarom lanceert het samen met stockbeeldenbedrijf Getty Images een campagne die het moederschap in al zijn facetten en echte lichamen van pas bevallen vrouwen wil tonen. Het merk nodigt ouders ook uit om op sociale media hun eigen foto’s te plaatsen met de hashtag #PostpartumUnfiltered.