Wim en Henny Kijk in de Vegte in de achtertuin aan de Bisschopswetering in ’s-Heerenbroek, waar zij al dik 40 jaar met veel plezier wonen. Toch lijken ze hun bestaan elders voort te zetten, met dank aan de 110 Kv hoogspanningsmast recht boven hun hoofd, waar veel om te doen is geweest en hun vertrouwen in de overheid heeft aangetast. Al hebben ze nog een paar jaren bedenktijd.
Volledig scherm
PREMIUM
Wim en Henny Kijk in de Vegte in de achtertuin aan de Bisschopswetering in ’s-Heerenbroek, waar zij al dik 40 jaar met veel plezier wonen. Toch lijken ze hun bestaan elders voort te zetten, met dank aan de 110 Kv hoogspanningsmast recht boven hun hoofd, waar veel om te doen is geweest en hun vertrouwen in de overheid heeft aangetast. Al hebben ze nog een paar jaren bedenktijd. © Freddy Schinkel

Echtpaar Kijk in de Vegte niet te vermurwen: na 40 jaar verhuizen, ondanks verkabeling

Het had heel wat voeten in de aarde, maar de hoogspanningskabel over ’s-Heerenbroek gaat in principe onder de grond, zo werd eind vorig jaar duidelijk. Verandert dat de verhuisplannen van het echtpaar Kijk in de Vegte, dat al ruim veertig jaar met veel genoegen aan de Bisschopswetering woont? 

0 reacties