EuroParcs wil voormalige poppodium van Music Club behouden: line-up met reeks optredens is in de maak

videoAls het aan vakantiepark EuroParcs De IJssel Eilanden ligt, krijgt het podium van de voormalige Music Club in Kampen een tweede leven als feest- en concertlocatie. „In plaats van hier een zwembad aan te leggen, willen we het poppodium behouden. We zijn al bezig met een line up”, zegt Ron Moerenhout, woordvoerder van EuroParcs.

1 reactie

 • henk hartog

  1 jaar geleden
  Goed idee, Behoud het gebouw, dan kan Europarcs wat extra centjes verdienen met optredens van beroemde artiesten te geven. De nw Zwembad kun je op het park aanleggen, genoeg plek.
 1. Natuurclubs strijden bij rechter om natuur rondom nog te bouwen recreatiepark Roggebotsluis
  PREMIUM

  Natuur­clubs strijden bij rechter om natuur rondom nog te bouwen recreatie­park Roggebot­sluis

  Terwijl na jaren juridische strijd vandaag de eerste schop de grond in ging voor de bouw van het dorp Reeve, boog de rechter in Zwolle zich over de bouw van recreatiewoningen op voormalige camping Roggebotsluis, ‘om de hoek’ van het nog te bouwen dorp. De Natuurvereniging IJsseldelta (NVIJ) en de Stichting Werkgroep Zwartendijk (SWZ) vinden het plan een bedreiging voor het naastgelegen Natura2000-gebied.
 2. Eigenaren stoppen met Music Club Kampen, gebouwen verkocht aan EuroParcs
  PREMIUM

  Eigenaren stoppen met Music Club Kampen, gebouwen verkocht aan EuroParcs

  Eigenaren Jos en Jorita Meuleman gaan stoppen met de Music Club Kampen. Het stel heeft dat bekendgemaakt in een afscheidsbrief aan de medewerkers, die vergezeld ging van een rollade voor de feestdagen. Het gebouw blijkt te zijn verkocht aan het Apeldoornse familiebedrijf EuroParcs. Of dit het definitieve einde betekent van het poppodium blijft nog onduidelijk. Meuleman houdt voor vragen de deur gesloten en de nieuwe eigenaar Wouter Vos was nog niet bereikbaar voor een reactie.