Club Fatih in Kampen.
Volledig scherm
PREMIUM
Club Fatih in Kampen. © Pedro Sluiter

Fatih weer open na coronaperikelen in dansclub in Kampen: ‘Systeem zo lek als een mandje’

Dansclub Fatih in Kampen gaat komend weekend weer open met het cafégedeelte nadat er twee weken terug een grote corona-uitbraak was en het personeel in quarantaine thuis zat. Dit laat manager en teamleider Erwin Wielandt weten. ,,Het systeem was zo lek als een mandje.”

1 reactie

 • gerrit van den Brink

  3 maanden geleden
  Dat geloof je toch niet? Denk je dat ze in deze tent op een tafeltje op 1,5m gaan zitten. Nadat iedereen al heeft aangegeven dat er grootschalig is gefraudeerd. Dat ze zelftesten hebben gebruikt wat niet toegestaan is. En dan mag dit zo maar open? Volgens waren de overtredingen van die aard dat een sluiting door de gemeente op zijn plaats is
 1. Verkoop oude HBS Kampen vanochtend bezegeld; einde van een brisant dossier
  PREMIUM

  Verkoop oude HBS Kampen vanochtend bezegeld; einde van een brisant dossier

  Vanochtend zetten wethouder Albert Holtland en bestuursvoorzitter Karin Leferink van IJsselheem hun handtekeningen onder het contract dat de toekomst van de oude HBS aan het Engelenbergplantsoen bezegelt. Het zorgbedrijf krijgt het monumentale gebouw voor 1 euro in handen en transformeert het tot een appartementencomplex voor mensen die zorg nodig hebben. Het is de afsluiting van één van de meest besproken dossiers van de afgelopen jaren.