Sinterklaas hoeft niet altijd zelf zijn ‘mijter op de kneiter’, kinderen mochten het ceremoniële hoofddeksel ook even proberen.
Volledig scherm
PREMIUM
Sinterklaas hoeft niet altijd zelf zijn ‘mijter op de kneiter’, kinderen mochten het ceremoniële hoofddeksel ook even proberen. © Freddy Schinkel

Geen intocht, maar wel feest met Sinterklaas op Pakjesboot in Kampen

Er was geen intocht, geen traditiegetrouw handjes schudden met de Sint en de pietenparade in de Oudestraat was er ook al niet – allemaal door het coronavirus. Maar vlak voor pakjesavond was het toch nog mogelijk om even mee te varen met de Pakjesboot voor de Kamper kade. Alles coronaproof, uiteraard.

  1. Wacker overtuigt opnieuw, Heino beleeft frustrerende middag en Diepenveen wint de clash der middenmoters
    Was dit de laatste?

    Wacker overtuigt opnieuw, Heino beleeft frustreren­de middag en Diepenveen wint de clash der middenmo­ters

    Of onze amateurclubs in het restant van dit kalenderjaar nog in actie komen? Dat zal moeten blijken. Mocht dat niet het geval zijn, hebben de zondagclubs er in ieder geval alles aan gedaan om er een gedenkwaardige laatste speeldag van 2021 van te maken. Dat geldt vooral voor het nog altijd ongeslagen Wacker, dat veel te sterk was voor Zandhuizen. Ook Loenermark beleefde een eenvoudige middag, terwijl Heino en Heeten hun thuiswedstrijd anders hadden voorgesteld.