Geert Wilders en Sebastiaan Stöteler komen zaterdag 10 december naar Kampen met flyers en een 'asielalarm'.
Volledig scherm
PREMIUM
Geert Wilders en Sebastiaan Stöteler komen zaterdag 10 december naar Kampen met flyers en een 'asielalarm'. © ANP/Annina Romita

Geert Wilders komt naar Kampen om ‘asielalarm’ uit te delen: maar wat dat is, kan de lijsttrekker nog niet uitleggen

Geert Wilders komt naar Kampen; op zaterdag 10 december komt de PVV-voorman naar de Nieuwe Markt. Met flyers en een ‘asielalarm’ dat hij samen met provinciale lijsttrekker Sebastiaan Stöteler zal uitdelen. Stöteler is nu al PVV-raadslid in Almelo, maar gaat nu dus ook op voor de provinciale PVV-lijst. Maar voor de asielsituatie in Kampen moet hij zich nog even inlezen, zo blijkt.

21 reacties

 • Paul vd Wert

  2 maanden geleden
  @Erik Biesemaat:. Één Vandaag 20-11-2018 Daarnaast vreest Bolkestein dat het pact een enorme aanzuigende werking zal hebben. Ook op migranten die helemaal niet op de vlucht zijn voor oorlog en ellende. "Dit pact creëert de onwenselijke situatie dat Jan en alleman die zich hier aandient bij de grens geholpen moet worden. Dan krijg je bijvoorbeeld een heel toestroom van mensen uit Afrika hierheen die verder niks toevoegen aan onze maatschappij. Nederland is al vol genoeg."
 • A. Kooi

  2 maanden geleden
  Het mooiste van kerst in oud Kampen was dat Geert ons met een bezoek vereerde dan zie je pas dat het allemaal niet zo gezellig en gemoedelijk is en wordt je eens met de neus op feiten gedrukt.
 • Erik Biesemaat

  2 maanden geleden
  @ Jules Vismale, zoals u in mijn reactie kunt lezen vind ik dat Bolkestein destijds een punt had. Links heeft de integratie van nieuwkomers teveel op zijn beloop gelaten. Dat laat onverlet dat ik vind dat echte asielzoekers en zij die vluchten voor de oorlog in Oekraïne recht hebben op een humane opvang. En we zullen de komende jaren nog veel arbeidsmigranten nodig hebben, vergeet dat niet. We vergrijzen in rap tempo.
 • Erik Biesemaat

  2 maanden geleden
  @ A. Kooi, voor mensen die denken zoals u is Wilders altijd in topvorm. En afkeer van de islam gaat er in Kampen helemaal in als gods woord in een ouderling.
 • A. Kooi

  2 maanden geleden
  Het was gemoedelijk en gezellig in Kampen vanmorgen en Geert was in topvorm.