Het plangebied van de nieuwe wijk Reevedelta bij Station Zuid in Kampen.
Volledig scherm
PREMIUM
Het plangebied van de nieuwe wijk Reevedelta bij Station Zuid in Kampen. © Foto Freddy Schinkel

Gemeente Kampen komt miljoenen tekort voor nieuwe woonwijk (en dat kan nog meer worden)

De gemeente komt nog ongeveer 23 miljoen euro tekort voor de nieuwe woonwijk Reevedelta, langs het Reevediep. Het tekort komt onder andere door het schrappen van een congres- en hotellocatie nabij de N50, vlakbij het station Kampen-Zuid. Die locatie blijkt toch niet geschikt om er überhaupt iets te bouwen.

7 reacties

 • henk hartog

  1 maand geleden
  Onjuiste informatie wat wij lezen..iedere gemeente heeft genoeg centjes, ook de gemeente kampen. Moet je kijken hoeveel ambtenaren daar werken en rond huppelen, kost centen en is overbodig zoveel ambtenaren daar in kampen
 • A.P. Scheltinga

  1 maand geleden
  Hoog tijd voor een hele andere coalitie. De vaste kern is niet in control…
 • evert koekkoek

  1 maand geleden
  Zie het artikel van 12 mei in deze krant: "Het is het grootste overschot ooit in de geschiedenis van Kampen: over 2021 hield de gemeente maar liefst 21,4 miljoen euro over". Rare boekhouders bij de gemeente.
 • dries van putten

  1 maand geleden
  Ongelooflijk. Je kunt toch wel begroten.
 • B? Schilder

  1 maand geleden
  Dat is altijd zo bij iedere gemeente. Altijd te kort aan euro's, maar lees de van de week ook iets anders van de gemeente Kampen dat was goed nieuws zo hadden geld over.
 1. Lisa (17) beviel plotseling: 'Bij de spoedpost zagen ze dat ik zwanger was én aan het bevallen’
  Mijn bevalling

  Lisa (17) beviel plotseling: 'Bij de spoedpost zagen ze dat ik zwanger was én aan het bevallen’

  Bevallen: vrouwen doen het al eeuwen en raken er nooit over uitgepraat. Bevallingen zijn prachtig, loodzwaar en veranderen je leven. In deze serie bevallingsverhalen creëren ouders openheid door het eerlijke verhaal van hun bevalling te delen. Lisa Kuijpers had op haar 17e een verrassingsbevalling: zij wist tot op het moment dat ze haar zoontje kreeg niet dat ze zwanger was.