Ter illustratie: GGD IJsselland gaat vanaf eind januari het aantal vaccinatielocaties uitbreiden. Over enkele weken moeten inwoners in elke gemeente in de regio terechtkunnen voor een prik.
Volledig scherm
Ter illustratie: GGD IJsselland gaat vanaf eind januari het aantal vaccinatielocaties uitbreiden. Over enkele weken moeten inwoners in elke gemeente in de regio terechtkunnen voor een prik. © Benny Koerhuis

GGD IJsselland geeft vaccinatielocaties een boost: in elke gemeente een prikplek

Om het laten zetten van de boosterprik toegankelijker te maken zet GGD IJsselland in op uitbreiding van het aantal vaccinatielocaties. De gezondheidsdienst gaat in elke IJssellandse gemeente een prikplek realiseren. Nu kunnen inwoners terecht in Deventer, Hardenberg en Zwolle. Vanaf 20 januari komen daar Dalfsen, Kampen en Steenwijk bij.

11 reacties

 • R Peters

  1 jaar geleden
  Steu@volgens mij doe jij aan omdenken.
 • HA Klomp

  1 jaar geleden
  Kan die Hartog écht niet geband worden? Please????
 • M.H. van den Brink

  1 jaar geleden
  In Denemarken zie je overal borden die een testlocatie aangegeven heb ik in oktober gezien. We hebben gisteren Denen kunnen horen zeggen dat zij zich minimaal twee maal per week laten testen, sommigen drie maal. Ook op verzoek van collega's. Kom daar hier eens om. Alleen van alles ontkennen en weigeren en daarna klagen. In Denemarken vandaag, met beperkingen de culturele sector open.
 • Michel Steu

  1 jaar geleden
  HA Klomp; helaas blijkt het tegendeel het geval. Deens onderzoek toont dat gevaccineerden juist vatbaarder zijn voor infectie met omicron. Vaccinatie levert dus negatieve bescherming op. Begrijpt u het nog? Mijn conclusie: vaccineer of booster als je denkt daarmee je eigen risicoprofiel te verbeteren. ‘Anderen beschermen’ doe je er niet mee. Een steriel vaccin was ons beloofd maar blijkt een dure illusie.
 • Wim Paalderman

  1 jaar geleden
  Ja goed blijven promoten... het is inmiddels gebleken dat boosteren de weg opent naar nieuwe varianten ... ga zo door...