Basisschool De IJsselster in IJsselmuiden bindt de strijd aan met hangjongeren op het schoolplein. Met het achterlaten van glasscherven op het plein zijn ze te ver gegaan. De school overweegt camera's op te hangen 'omdat het zo niet langer kan'. Midden Erik van Oosterhouts met dochter Lisa (8) en Links Marcel van 't Veen.
Volledig scherm
PREMIUM
Basisschool De IJsselster in IJsselmuiden bindt de strijd aan met hangjongeren op het schoolplein. Met het achterlaten van glasscherven op het plein zijn ze te ver gegaan. De school overweegt camera's op te hangen 'omdat het zo niet langer kan'. Midden Erik van Oosterhouts met dochter Lisa (8) en Links Marcel van 't Veen. © Freddy Schinkel

Glas in de zandbak van school maakt tongen los bij wachtende ouders in IJsselmuiden

Glas in de zandbak van basisschool De IJsselster aan het Groenendael in IJsselmuiden? Het maakt de tongen goed los bij wachtende ouders.

 1. Minister stopt ziekmakende wolken van gas uit tankers: ‘Dit kan niet en wil niemand’
  PREMIUM
  Met video
  2

  Minister stopt ziekmaken­de wolken van gas uit tankers: ‘Dit kan niet en wil nie­mand’

  Goed nieuws voor iedereen die wel eens op het water zit en bewoners van dorpen langs rivieren, kanalen en meren. Minister Mark Harbers verwacht dat het ongecontroleerd varend lozen van kankerverwekkende gassen door binnenvaarttankers uiterlijk vanaf volgend jaar verboden is. Dat zei hij in Lelystad, waar hij sprak met allerlei betrokken partijen en een proefinstallatie bekeek die de giftige gassen veilig uit schepen kan halen.