Hervormde Gemeente PKN de Hoeksteen houdt 20 september een Drive-in dienst op het parkeerterrein van manege de Deltaruiters aan de Parallelweg in de Koekoekspolder. Dominee Guus Labooy en Inge de Roon organiseren de dienst.
Volledig scherm
PREMIUM
Hervormde Gemeente PKN de Hoeksteen houdt 20 september een Drive-in dienst op het parkeerterrein van manege de Deltaruiters aan de Parallelweg in de Koekoekspolder. Dominee Guus Labooy en Inge de Roon organiseren de dienst. © Foto Freddy Schinkel

God prijzen vanuit je auto, Hoeksteen in IJsselmuiden houdt drive-in-dienst

Op allerlei manieren proberen kerken kerk te zijn, met alle beperkingen die corona ons opdringt. Hervormde Gemeente De Hoeksteen in IJsselmuiden markeert de start van het nieuwe seizoen op een bijzondere manier. Met een drive-in-dienst, een variant op de drive-in-bioscoop. Bidden en zingen vanuit de auto. Voorganger Guus Labooy en kerklid Inge de Roon lichten toe.

 1. We moeten massaal ons blote lijf laten zien in de strijd voor body positivity
  Jouw mening

  We moeten massaal ons blote lijf laten zien in de strijd voor body positivity

  Dieetgoeroe Sonja Bakker is te mager en daar heeft iedereen een mening over. Tegelijkertijd deelt Miljuschka Witzenhausen regelmatig foto's van haar welgevormde ontblote lichaam op Instagram. En je kan het al wel raden, ook daar wil iedereen iets van vinden. Zowel positief als negatief. De presentatrice staat bekend om haar strijd voor body positivity, want in een wereld voor gepolijste plaatjes en hyperstrakke lijven wil zij strijden voor een realistischer beeld. Het is volgens haar tijd voor een tegengeluid. In een nieuwe documentaire gaat ze het gesprek aan over het ideale lichaam. Moeten we nu met zijn allen massaal ons ‘realistische’ blote lijf laten zien?
 2. Knokken voor een beter leven: bijstandsmoeder Patricia (37) uit Kampen laat zich de mond niet snoeren
  PREMIUM
  video

  Knokken voor een beter leven: bijstands­moe­der Patricia (37) uit Kampen laat zich de mond niet snoeren

  Een ruggengraatloze hippie, wordt ze genoemd. Luie moeder zonder verantwoordelijkheidsgevoel, die beter geen kinderen had kunnen krijgen. Ze moet maar eens gaan werken voor de kost. De 37-jarige Patricia Klaus uit Kampen laat zich de mond niet snoeren door criticasters op sociale media. Vandaag treedt ze naar voren bij een landelijke demonstratie in Amsterdam, voor de invoering van een basisinkomen.
 3. Drankrijder, boeteregen en ingetrokken rijbewijzen bij politiecontroles rond Zwolle, Apeldoorn, Deventer en Kampen

  Drankrij­der, boeteregen en ingetrok­ken rijbewij­zen bij politiecon­tro­les rond Zwolle, Apeldoorn, Deventer en Kampen

  Tientallen bestuurders zijn gisteravond op de bon geslingerd bij politiecontroles rond Zwolle, Apeldoorn, Deventer en Kampen. Acht bestuurders konden direct hun rijbewijs inleveren vanwege de snelheid waarmee ze reden, onder andere op de A1, de A50 bij Apeldoorn en de A28 bij Zwolle. Op de N35 tussen Zwolle en Heino plukte de politie een ‘drankrijder’ van de weg.