Volledig scherm
De politie zoekt bij de Eilandbrug in Kampen naar een vermiste vrouw. © Stefan Verkerk

Grote zoekactie bij Kampen naar vermiste vrouw (43); politie speurt met sonarboot in de IJssel

De politie in Kampen is op zoek naar een vermiste vrouw. De vrouw van 43 jaar is voor het laatst gezien in de buurt van de Hogeweg bij Zuideinde.

Via Burgernet riep de politie vanmorgen de hulp in het publiek. Inmiddels speurt de politie bij Kampen naar de vrouw. 

Helikopter en sonarboot 

In de buurt van de Eilandbrug is ‘iets‘ gevonden dat verband houdt met vermissing van de vrouw, zo laat woordvoerster Chantal Westerhoff van de politie Oost-Nederland weten. Bij de zoektocht is een helikopter ingezet. Met een sonarboot speurt de politie in de rivier. In de buurt van de brug is een gebied afgezet met rode linten. 

Oma-fiets

De zoektocht had om 12.50 uur nog niets opgeleverd. Het gaat om een blanke vrouw met zwart haar en een mager postuur bij een lengte van ongeveer 175 centimeter. Bij haar vermissing droeg ze een legergroene jas en een spijkerbroek. Ze had een zwarte oma-fiets bij zich. Wie de vrouw heeft gezien of weet waar ze is, kan contact opnemen met alarmnummer 112, zo meldt de politie via Burgernet.

De politie wil verder geen informatie verstrekken over de vrouw die afgelopen nacht haar huis heeft verlaten. Haar woonplaats is niet bekend gemaakt.