De bouw van de parkeergarage werd lange tijd stilgelegd omdat heiers ziek werden tijdens het werk.
Volledig scherm
PREMIUM
De bouw van de parkeergarage werd lange tijd stilgelegd omdat heiers ziek werden tijdens het werk. © Freddy Schinkel

Heiers en gemeente Kampen begraven strijdbijl in gifaffaire Buitenhaven

Heibedrijf Van Dieren staakt de voorbereiding van een schadeclaim tegen de gemeente Kampen vanwege de gifaffaire bij de bouw van parkeergarage Buitenhaven. Beide partijen hebben besloten de strijdbijl te begraven.

0 reacties

 1. Heino overklast Dalfsen, Robur et Velocitas en Sallandia maken er zeven en Alcides tankt vertrouwen
  Liveblog

  Heino overklast Dalfsen, Robur et Velocitas en Sallandia maken er zeven en Alcides tankt vertrouwen

  Twee keer wist Alcides pas te winnen in de tweede seizoenshelft. Daar leek zondagmiddag op bezoek bij Hoogeveen verandering in te komen, ware het niet dat de ploeg uit Meppel haar 0-2 voorsprong uit handen gaf. Ze tankte desondanks vertrouwen voor het restant van het seizoen. Dat gold ook voor Robur et Velocitas, dat zeven keer scoorde, evenals Sallandia. Heino demonstreerde nog maar eens dat het in topvorm verkeert, terwijl Rohda Raalte het kampioenschap eigenlijk niet meer kan ontgaan. Dat en nog veel meer bracht deze speeldag in het amateurvoetbal.
 2. Jan (79) uit Zwolle bouwt Sassenpoort, Diezerpoort en nu ook de Kamperpoort tot in detail na (en zijn vrouw schildert de steentjes)
  PREMIUM
  met video

  Jan (79) uit Zwolle bouwt Sassen­poort, Diezer­poort en nu ook de Kamper­poort tot in detail na (en zijn vrouw schildert de steentjes)

  Hij begon als jochie van 6 met knutselen en is er in de ruim zeven decennia nadien niet meer mee opgehouden. Alleen kun je wat Jan van der Burgt nu doet geen knutselen meer noemen. Hij bouwde al een waarheidsgetrouwe kopie van de Sassenpoort, onlangs voltooide hij de al twee eeuwen geleden gesloopte Diezerpoort. Zijn vrouw Ine neemt het schilderwerk voor haar rekening.