Volledig scherm
2015-01-22 12:54:29 GRONINGEN - Politielogo op het operationeel uniform van een agent. Politie, politieagent. ANP XTRA KOEN VAN WEEL © anp

Hennepkwekerij aangetroffen in IJsselmuiden

De politie heeft vrijdagochtend in een woonwijk in IJsselmuiden een hennepkwekerij ontmanteld. De kwekerij stond in een woonhuis en telde ongeveer tweehonderd planten.

De politie spreekt van een gevaarlijke situatie vanwege brandgevaar. De apparatuur die voor de kwekerij werd gebruikt is weggebracht voor vernietiging. De kwekerij is inmiddels geheel ontmanteld. Nader onderzoek volgt, zo meldt de politie op Twitter.

 De politie roept burgers op om vermoedens van hennepkwekerij in de buurt te melden. 

Volledig scherm
Hennepkwekerij in IJsselmuiden © Politie Oost Nederland
  1. Weet jij al op wie je gaat stemmen? Doe de Kieswijzer

    Weet jij al op wie je gaat stemmen? Doe de Kieswijzer

    Provincies zitten in je portemonnee, kunnen zomaar een windmolen in je achtertuin plannen of besluiten om de aanleg van die langverwachte rondweg nog maar eens tien jaar uit te stellen. Wat moeten er gebeuren met de Oostvaardersplassen? Hoe willen partijen de N35 aanpakken? En waar moeten de miljarden van de NUON-aandelen aan worden uitgegeven? Kortom, redenen genoeg om vooral even de Kieswijzer te raadplegen voor je op 20 maart gaat stemmen.