Jan Riezebos van de Dorpsraad (links) en Egge Selles bij de bouwplaats aan de Kamperzeedijk, waar de eerste van zes woningen in aanbouw zijn.
Volledig scherm
PREMIUM
Jan Riezebos van de Dorpsraad (links) en Egge Selles bij de bouwplaats aan de Kamperzeedijk, waar de eerste van zes woningen in aanbouw zijn. © Freddy Schinkel

Het gaat er nu dan tóch van komen: woningbouw in Kamperzeedijk

Jarenlang werd er in Kamperzeedijk gesproken over de bouw van woningen op een locatie naast Selles Auto’s. Toch gebeurde er jarenlang niets. Nu kan de vlag kan uit: na de afbraak van drie min of meer vervallen panden zijn metselaars, timmerlieden en installateurs druk bezig met de bouw van de eerste zes woningen. En er komen er nog acht bij.

0 reacties

  1. Voor Syrische arts Obaida (52) is vaccineren méér dan een baan: ‘Nu heeft hij weer een doel’
    PREMIUM

    Voor Syrische arts Obaida (52) is vaccineren méér dan een baan: ‘Nu heeft hij weer een doel’

    Als hij bezig is om coronavaccins klaar te maken, stelt hij zich voor dat hij in de operatiekamer is. ,,Alles moet netjes liggen. Dat ben ik zo gewend.” Obaida Abdul Rahim (52) uit Dronten werkt bij de vaccinatielocaties van de GGD in Kampen en Zwolle en dat is voor hem geen baan, maar een geschenk. Volgens zijn vrouw Rawa heeft het hem gered van een depressie. ,,Ik help anderen en ik help mezelf.”