De N50 bij Kampen, ter hoogte van de wijk De Maten.
Volledig scherm
PREMIUM
De N50 bij Kampen, ter hoogte van de wijk De Maten. © Freddy Schinkel

Het is nu zeker, verbreding N50 bij Kampen loopt vertraging op: ‘Heel vervelend’

Het zat eraan te komen, maar het staat nu zwart op wit: de verbreding van de N50 bij Kampen loopt vertraging op. Hoeveel, is niet duidelijk. Maar de zo gewenste aanpak van de weg in 2023 lijkt onhaalbaar. ,,Heel vervelend’’, vindt de provincie Overijssel. 

1 reactie

 • aalt dokter

  2 weken geleden
  Alleen bij den Haag en Rotterdam kunnen grote werken uitgevoerd worden. Het oosten van het land doet er niet toe die mogen alleen meebetalen aan de projecten in het Wes6.
 1. Drie personen zwaar gewond bij ernstig ongeval op N50 bij Kampen: auto kwam met aanhanger op andere weghelft
  UPDATE + VIDEO
  6

  Drie personen zwaar gewond bij ernstig ongeval op N50 bij Kampen: auto kwam met aanhanger op andere weghelft

  Op de N50 bij Kampen heeft vanochtend een zeer ernstig ongeluk plaatsgevonden. Volgens de politie begon een personenauto met aanhangwagen door nog onduidelijke redenen te slingeren en kwam op de andere weghelft terecht. Daarbij kwam het voertuig hard in botsing met een vrachtwagen. Twee volwassen mannen, en een minder jarige jongen, zijn zwaar gewond overgebracht naar het ziekenhuis in Zwolle.
 2. Voor Syrische arts Obaida (52) is vaccineren méér dan een baan: ‘Nu heeft hij weer een doel’
  PREMIUM

  Voor Syrische arts Obaida (52) is vaccineren méér dan een baan: ‘Nu heeft hij weer een doel’

  Als hij bezig is om coronavaccins klaar te maken, stelt hij zich voor dat hij in de operatiekamer is. ,,Alles moet netjes liggen. Dat ben ik zo gewend.” Obaida Abdul Rahim (52) uit Dronten werkt bij de vaccinatielocaties van de GGD in Kampen en Zwolle en dat is voor hem geen baan, maar een geschenk. Volgens zijn vrouw Rawa heeft het hem gered van een depressie. ,,Ik help anderen en ik help mezelf.”