De terrassen mogen ook het komende jaar in een grotere opstelling staan in de binnenstad van Kampen. De reacties daarop zijn gemengd.
Volledig scherm
PREMIUM
De terrassen mogen ook het komende jaar in een grotere opstelling staan in de binnenstad van Kampen. De reacties daarop zijn gemengd. © Foto Freddy Schinkel

Horeca blij, maar gemengde gevoelens bij de rest over ruimere terrassen in Kampen

De gevoelens zijn gemengd als het gaat om het besluit van het Kamper college om de uitbreiding van de terrassen in de Kamper binnenstad met een jaar te verlengen. De horecaondernemers zijn - uiteraard - blij, maar bewoners van de binnenstad reageren gemengd. De voorzitter van de zaterdagmarkt, die een jaar langer op de Nieuwe Markt staat, is zelfs helemaal niet blij.

  1. We moeten massaal ons blote lijf laten zien in de strijd voor body positivity
    Jouw mening

    We moeten massaal ons blote lijf laten zien in de strijd voor body positivity

    Dieetgoeroe Sonja Bakker is te mager en daar heeft iedereen een mening over. Tegelijkertijd deelt Miljuschka Witzenhausen regelmatig foto's van haar welgevormde ontblote lichaam op Instagram. En je kan het al wel raden, ook daar wil iedereen iets van vinden. Zowel positief als negatief. De presentatrice staat bekend om haar strijd voor body positivity, want in een wereld voor gepolijste plaatjes en hyperstrakke lijven wil zij strijden voor een realistischer beeld. Het is volgens haar tijd voor een tegengeluid. In een nieuwe documentaire gaat ze het gesprek aan over het ideale lichaam. Moeten we nu met zijn allen massaal ons ‘realistische’ blote lijf laten zien?