Albert en Marjanne Felix van hun gelijknamige kringloopbedrijf in IJsselmuiden krijgen steeds meer aanvragen voor ontruimingen van woningen.
Volledig scherm
PREMIUM
Albert en Marjanne Felix van hun gelijknamige kringloopbedrijf in IJsselmuiden krijgen steeds meer aanvragen voor ontruimingen van woningen. © Foto Freddy Schinkel

Huis ontruimen kwestie van service voor kringloopbedrijf IJsselmuiden


Ontruimen van huizen, doet u dat ook? Marjanne en Albert Felix kregen die vraag steeds vaker. Nu is het al bijna dagelijkse kost voor hun kringloopbedrijf in IJsselmuiden en luidt het antwoord steevast: ‘Ja, dat doen we’.

  1. Kampen trekt extra geld uit om de IJsselkogge naar de stad te halen: waar is het 600 jaar oude schip straks te bekijken?
    PREMIUM

    Kampen trekt extra geld uit om de IJsselkog­ge naar de stad te halen: waar is het 600 jaar oude schip straks te bekijken?

    De kogel is door de kerk, het wrak van de IJsselkogge komt terug naar Kampen. De gemeenteraad ging donderdagavond akkoord met een voorstel om, bovenop de 500.000 euro die eerder al beloofd was, een miljoen euro uit te trekken voor de terugkeer van het wrak. Dat extra geld is nodig om het 600 jaar oude schip op ‘minimale wijze’ te kunnen exposeren. De komende maanden buigt Kampen zich over de vraag waar en hoe dat kan.