Irissa vreest dat vermiste opa Dirk (81) uit Kampen dood is, 'maar hopen hem te vinden'

VIDEOHet is balanceren tussen hoop en vrees voor de familie van Dirk van den Belt. De 81-jarige Kampenaar is bijna een week vermist. ,,Wij hopen hem te vinden, maar houden er rekening mee dat hij is overleden", vertelt kleindochter Irissa.

De hele week blijft de familie uit de publiciteit. Nu vindt Irissa van den Belt (22) het tijd om extra aandacht op de zaak te werpen. ,,Het onderzoek lijkt te stagneren. We moeten iets doen om meer informatie en tips te krijgen. Opa is zondag om 11.00 uur voor het laatst gezien op station Duivendrecht. Daarna... niks."

  1. Weet jij al op wie je gaat stemmen? Doe de Kieswijzer

    Weet jij al op wie je gaat stemmen? Doe de Kieswijzer

    Provincies zitten in je portemonnee, kunnen zomaar een windmolen in je achtertuin plannen of besluiten om de aanleg van die langverwachte rondweg nog maar eens tien jaar uit te stellen. Wat moeten er gebeuren met de Oostvaardersplassen? Hoe willen partijen de N35 aanpakken? En waar moeten de miljarden van de NUON-aandelen aan worden uitgegeven? Kortom, redenen genoeg om vooral even de Kieswijzer te raadplegen voor je op 20 maart gaat stemmen.