Volledig scherm
De steur in de IJssel bij Kampen werd becommentarieerd door internetfenomeen Kakhiel. © Kakhiel

Kakhiel neemt in nieuwe vlog Kampen op de hak: ‘Toen ik ging inzoomen bleek die juist nep’

VIDEODe Kamper Kogge, het kleinste huisje van Kampen en de steur in de IJssel. Onder meer deze drie hoogtepunten van de Hanzestand Kampen kregen recent te maken met een bezoekje van internetfenomeen Kakhiel.

Kakhiel bezoekt met enige regelmaat steden in Nederland om die vervolgens in zijn vlogs te voorzien van gortdroog commentaar. Met name kunstwerken worden vaak bespot door de anonieme online grappenmaker. Recent vond dus een bezoek plaats aan Kampen. De vlog over Kampen verscheen vanmiddag online.

Kakhiel heeft op Facebook 408.000 likes. De video over Kampen werd in amper drie uur tijd al ruim 40.000 keer bekeken op Youtube en Facebook. Eerder dit jaar bracht Kakhiel ook al een bezoekje aan Apeldoorn.

Bekijk hier de vlog van Kakhiel in Kampen.

  1. Organist Luuk (16) uit Dalfsen neemt zijn eerste cd op: in Bovenkerk in Kampen
    PREMIUM
    video

    Organist Luuk (16) uit Dalfsen neemt zijn eerste cd op: in Bovenkerk in Kampen

    De Bovenkerk in Kampen doemt in de verte langzaam maar zeker op. Op een sombere, grijze dag zorgt de orgelmuziek van de kerk voor toch nog wat kleur in de stad. Grote kans dat je op een willekeurige dag in mei de kunsten van Luuk Schuurman door de straten hebt horen klinken. De organist uit Dalfsen nam in Kampen namelijk zijn eerste cd op. Dat op 16-jarige leeftijd. ,,Ik dacht dat het een grapje was.’’